Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Coiffure Beauty – хайде на море


Coiffure Beauty – хайде на мореКолко е хубаво, когато всичко наоколо е свежо и ние сме изпълнени с добро настроение. Предстои ни лятната отпуска – така жадуваното време за почивка. И ето че новият брой на списанието ни посреща с морски вълни и слънчев блясък.

Ето и новото предложение от Гого. “Любов от 30-те” е неговото име. Това е ретро прическа, която ни напомня 30-те години, но кореспондира и с визията на „new wave“ – модата от края на 80-те с късо подстриганите или прибрани на една страна коси. В случая не търсим прецизност в прическата, а по-скоро небрежното излъчване, характерно за модата в момента. С подходящ тоалет може да се носи на събития от всякакъв вид, а защо не и само за настроение!

подробно...


Венета Игнатова и Мария Томова разкриха тайните на естетическото боядисване


Венета Игнатова и Мария Томова разкриха тайните на естетическото боядисванеАктуални тенденции при летните прически бяха демонстрирани по време на представянето на първия технически каталог за естетическо боядисване, издаван в България - “Силата на цвета - 61 техники за стил в косата “. Негови автори са Венета Игнатова - главен мениджър на веригата фризьорски салони “Вени” и Мария Томова, която е супервайзор на екипа. Луксозното и богато илюстрирано издание беше представено специално от доц. д-р Любомир Стойков - председател на Академията за мода. Каталогът с обем 156 страници е предназначен не само за професионалисти, но и за широката публика. Неговите създателки гостоприемно канят своите читатели да навлязат в необятното пространство на естетическото оцветяване на косите и да разчупят рутината във всекидневието.

подробно...


“Силата на цвета - 61 техники за стил в косата”


“Силата на цвета - 61 техники за стил в косата”

Първият технически каталог за естетическо боядисване, издаван в България, ще бъде представен на 27 юни 2007 г. в хотел “Хилтън”, Зала “Мусала 1” от 18.30 часа. Негови автори са Венета Игнатова - главен мениджър на веригата фризьорски салони “Вени” и Мария Томова, която е супервайзор на екипа.

“Силата на цвета - 61 техники за стил в косата” е луксозно и богато илюстрирано издание с обем 156 страници. То е предназначено не само за професионалисти, но и за широката публика. Неговите създателки гостоприемно канят своите читатели да навлязат в необятното пространство на естетическото оцветяване на косите и да разчупят рутината във всекидневието. Венета Игнатова и Мария Томова са черпили идеи от световната фризьорска практика, но всяка представена техника за оцветяване на косата е доусъвършенствана и интерпретирана чрез собствения им дългогодишен опит.

подробно...


Излезе новият брой на списание Сватба


Излезе новият брой на списание Сватба
Само в новия брой на списание СВАТБА вижте последните световни тенденции в булчинската мода – отзвук от едни от най-големите събития - Barcelona Bridal Week и Haute Couture Paris пролет-лято 2007. Изберете мечтаната рокля и планирайте без стрес. Съвети на дизайнери и сватбени агенти ще ви помогнат в организирането на нестандартно, стилно и запомнящо се тържество.

Луксозното издание е вдъхновението, от което се нуждаете.

подробно...


Брой 13 на списание “Сватбен каталог”


Брой 13 на списание “Сватбен каталог”Излезе новият брой 13 на списание “Сватбен каталог”. В него подробно са представени летни и есенни модели булчински и официални рокли на най-известните български и световни дизайнери, а също нови предложения за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции.

В каталога ще намерите още богат избор от сватбени покани; годежни пръстени и венчални халки; булчински букети; сватбени торти; DJ, видео и фото услуги; украса с балони, пироефекти; лимузини под наем; козметични и фризьорски салони; много специализирана, но и забавна текстова информация.

подробно...


Coiffure Beauty - В очакване на лятото


Coiffure Beauty - В очакване на лятотоМоже би вече го познавате, а може би се питате какво търси мъж без никаква коса на корицата на списание за коси и прически. Много просто – това е Роберто Часка – Робин, известен гримьор и инструктор. Работил е за престижните марки “Диор” и “Ланком”, а в момента ръководи екипа за грим на конкурса “Мис Италия”.

Роберто беше в България през януари тази година, за да проведе семинар по професионален грим и да презентира марката продукти за професионален грим Essential. Прочетете за неговите търсения и кариера, както и професионалните му съвети за грима през този сезон, в специалното интервю, което той даде за Coiffure Beauty.

подробно...


За булките на лятото


За булките на лятото

В летния брой на списание БУЛКА ви очаква:

Мода
100 идеи – последен писък в булчинската мода! Тенденциите за сезона. Златни правила за избора на рокля, споделени от професионалисти. Какво да облечем, ако сме по-пълнички. Тоалетът на кумата. Fashion изяви с дизайнерски подпис. Бижута и аксесоари. Ексклузивно блиц интервю за сп. “Блука” от световно известния италиански дизайнер Едди Кей - Eddy K. La Belle Marie Italy и София Борисова – Модна къща “Романтика”. Прет-а-порте.

подробно...


Coiffure Вeauty – 286 прически за балната вечер


Coiffure Вeauty – 286 прически за балната вечерПролетта е в разгара си. Навсякъде около нас е красиво и цветно! Мрачните зимни дни са вече минало, а слънцето ни гали с нежните си лъчи. Май е месецът на купона. Абитуриентските балове са в разгара си.

Let's dance се нарича новото предложение на Григорий Кюлев – Гого. Прическата е комбинация на къдрава и обемна коса с гладък бретон. Тя е подходяща предимно за клубове и партита, които са неразделна част от абитуриентските празници.

В нощта на бала, както и за всеки друг празничен повод, всички се стремим да постигнем максимум блясък.

подробно...


3 години списание „Мери”


3 години списание „Мери”

Третият рожден ден на списание „Мери” събра в сряда вечер във Военния клуб едни от най – добрите български дизайнери, топмодели и светски личности. Водеща на модния спектакъл беше Юлияна Дончева, облечена в прекрасна рокля на фирма „Грънчаров и син”, а специален поздрав за гостите и рождениците бяха изпълненията на Искрен Пецов, Ан Джи и танцьорите от клуб „С фрак и лачени обувки”.

Специални колекции представиха модните къщи „А’С”, „А Стил”, „Версия”, „Росита”, „DIL”, „Primo Emporio”, “Лейди София” „Ивенти”, „Грънчаров и син”, „Финес”, както и италианските бижута „”Дзопини”.

подробно...


Coiffure Beauty с пролетно настроение


Coiffure Beauty с пролетно настроение

Априлският брой на списание Coiffure-Beauty е празнуване на настъпващата пролет – пъстър, екстравагантен, предизвикателен...

“С дъх на пролет” е назовал своето предложение нашият редовен гост Гого. Прическата е комбинация от пусната и леко прибрана коса. Според Гого невинаги е задължително прибраните коси да бъдат вдигнати високо. Тази е прихваната ниско долу на тила. Прическата е много уместна за младо момиче, което има официален повод, но не иска да изглежда прекалено „нагласено“.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Емил Арабаджиев


Собственик на компанията Денил
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи