Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Само лукс – нито повече, нито по-малко на страниците на новия брой на списание СВАТБА!


Само лукс – нито повече, нито по-малко на страниците на новия брой на списание СВАТБА!
Ако сте объркани и не знаете към какво да се насочите, а искате да бъдете неотразима в най-важните мигове в живота си – не пропускайте пролетното издание!

Открийте вашата рокля в предложените над 300 модела булчински и официални рокли на български и световни дизайнери. Фешън шоу 2007.

Съвети за перфектна визия за нея и за него. Стилни решения за тържеството, за тортата, за цветята и подаръците, за да сте в крак с модата…

подробно...


Нови предложения за сватбеното тържество от "Сватбен каталог"


Нови предложения за сватбеното тържество от "Сватбен каталог"
Излезе новият брой 12 на списание “Сватбен каталог”. В него подробно са представени пролетно-летни модели булчински и официални рокли на най-известните български и световни дизайнери, а също нови предложения за сватбеното тържество от хотели, ресторанти, фирми за кетъринг, сватбени агенции. В каталога ще намерите още богат избор от сватбени покани; годежни пръстени и венчални халки; булчински букети; сватбени торти; DJ, видео и фото услуги; украса с балони, пироефекти; лимузини под наем; козметични и фризьорски салони; много специализирана, но и забавна текстова информация.

подробно...


Coiffure Beauty – пролетно настроение през март!


Coiffure Beauty – пролетно настроение през март!

През март тръпнем в очакване на пролетта и слънчевото време. През март е денят на жената. През март списание Coiffure Beauty навършва две години... Все специални събития, заредени с много свежест и нови мечти...

„Приятелите са едно от най-важните неща в живота...“ Споделено от Теди Церовска. Екстравагантна и предизвикателна Теди е лице на корицата на мартенския ни брой. Беше ни много приятно да се срещнем отново с нея и можем да ви уверим, че тя е все така балансирана и целеустремена.

подробно...


За булките на пролетта


За булките на пролеттаЗнаете ли, че ретрото е на почит, а пролетните тенденции в булчинската мода диктуват романтика, блясък и ефирност?! В новия брой на списание БУЛКА ви очакват актуалните предложения за сезона. Ще научите какво се случва на модния подиум в Солун, София и Истанбул с фоторепортажите от ревютата на My Lady Haute Couture, Модна къща Princess, най-известната португалска дизайнерка Фатима Лопес, турският дизайнер Хакан Илдирим и др.

Една разходка във времето по стъпките на най-важната рокля ще ви разкаже историята на сватбеното облекло от древността до наши дни и каква линия на булчинския тоалет налагат нежните половинки на звездни двойки като Елинор и Франклин Рузвелт, Грейс Кели и принц Рение, Присила и Елвис Пресли, Бианка и Мик Джагър, Лейди Даяна и принц Чарлз и др.

подробно...


Coiffure Beauty – влюбени през февруари!


Coiffure Beauty – влюбени през февруари!

На корицата - едно екстравагантно и предизвикателно предложение от колекцията Black on Black на Mark Wolley.

Късо, но не съвсем
Зима 2007 от Тиери Лотман – Франция
Със завръщането на това “не съвсем късо” лицата стават по-изтънчени, а също и силуетите, походката е котешки грациозна. Изисканост е точната дума, която описва същността на тази колекция. За жените, различни по своята същност, но еднакви в своите желания, свързани с модата и красотата.

подробно...


Coiffure Beauty предствя актуалните коси – дълги, семпли и здрави.


Coiffure Beauty предствя актуалните коси – дълги, семпли и здрави.Косата е онази част от тялото, която можем да променяме колкото си искаме, при това безболезнено. Нова прическа, различен цвят, подстрижка според моментното ни желание... Хубавото е, че даже след най-неуместната прическа (кой не се е сблъсквал с това преживяване) косата израства отново и позволява реабилитация на нашата хубост! Още по-хубавото е, че модните прически за този сезон са изключително мобилни и ако нещо не ни допада, можем да го променим веднага. Изправихме се пред поредното предизвикателство... Каква ли ще е новата прическа, която ще ни представи Гого? Нарекохме я Ренесансов лукс. Извити назад букли, което открива лицето и придава романтизъм, голям обем, характерен за прическите на Версаче. Такава прическа придава изтънченост и повече лукс и е подходяща за младо момиче. А романтичното излъчване на ореола от къдрици ви превръща в истинска загадъчна дама.

подробно...


На фокус – БУЛКИТЕ!


На фокус – БУЛКИТЕ!
В новия брой на списание БУЛКА Зима 06/07 ще намерите отговори на ред въпроси, които ви вълнуват, за да сте красива до върха на пръстите си!

Какви са модните тенденции за сезона при булчинските рокли, аксесоарите, бижутата и козметиката?!

Топли репоржати с авторски колекции от модния подиум по света и у нас.

подробно...


Сватбата е на мода!


Сватбата е на мода!

Новият брой на списание Сватба ще ви увери в това, че сватбата е на мода и ще ви потопи в магията на празника месеци преди най-чаканата дата!

Последните тенденции при булчински рокли и украсата на тържеството са малка част от полезната информация на луксозното издание.

подробно...


Излезе новият брой на списание JUVELLA – първото и единствено списание за бижута и аксесоари в България


Излезе новият брой на списание JUVELLA – първото и единствено списание за бижута и аксесоари в БългарияВ новия брой на JUVELLA четете:
Украшенията на маорите от Нова Зеландия
Камък на броя - цитрин
Бижутата от титан
Символи - превъплъщенията на сърцето
Рубините на Гренландия
Най-скъпият MP3 плейър в света
Singelringen - пръстенът за необвързани или антиподът на брачната халка
Цветът на диамантите
Новата колекция на Vertu - мобилни телефони и диаманти.......

подробно...


Coiffure Beauty, или как да бъдем неотразими в празничната нощ


Coiffure Beauty, или как да бъдем неотразими в празничната нощНа корицата на декемврийския брой – последния, преди присъединяването ни към Европейския съюз, са четири млади и амбициозни момичета.

Повече за тях и мнението им за живота, предизвикателствата, модата и личния стил ще намерите в нашето интервю.

Пак там ще прочетете, че няма значение какъв е цветът на кожата, очите или косата – важното е да имаш хъс за... живот!

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Вяра Георгиева


Моден дизайнер и основател на FEDE fashion studio
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи