Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Млади дизайнери

Млади дизайнери


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Холивудски блясък за Свети Валентин


Холивудски блясък за Свети ВалентинЗвездни тоалети пристигат ексклузивно в България седмица преди Свети Валентин.
Колекции уникати, дизайнерски рокли и много блясък за всички дами, които искат да впечатлят със стил и класа своята половинка, можете да откриете в Бутик Калина на столичната улица Бистрица, 8.

подробно...


18-годишна дизайнерка представи първата си модна колекция


18-годишна дизайнерка представи първата си модна колекцияРенета Каневска представи първата си модна колекция на ревю в Пловдив в хотел Империал преди дни. Колекцията е вдъхновена от цветовете на цветята, а десените на тоалетите са по нейна идея - платовете за дрехите са направени по поръчка на младата стилистка. Моделите са нетрадиционни, разчупени, необичайни. Ренета се стреми да покаже съвършенството на женското тяло, без да го разголва натрапчиво. Цветовете са нюанси на лилаво, розово, жълто, зелено, червено. Бяха представени общо 20 модела, а линията е кръстена "R колекшън".

подробно...


Българският модел бельо победи в онлайн класацията на Triumph Inspiration Award 2012


Българският модел бельо победи в онлайн класацията на Triumph Inspiration Award  2012Моделът "Танцът на дракона" на Елена Златева спечели с 29.84 % първото място в онлайн гласуването за световния финал на конкурса за дизайн на бельо Triumph Inspiration Award 2012. Онлайн гласуването стартира на 27 юли и от самото му начало Елена и моделът й заеха челно място в класацията като се състезаваха с още 30 финалисти от цял свят. Като победител в интернет, българката получава един допълнителен (седми) глас, който ще има решаваща роля в избора на журито на световния финал в Шанхай на 19 октомври.

подробно...


Национален финал на световния конкурс за млади дизайнери "Triumph inspiration award" 2012


Национален  финал на световния конкурс за млади дизайнери "Triumph inspiration award" 2012Българските финалисти на дизайнерския конкурс „Triumph Inspiration Award” 2012 ще представят впечатляващ ревю-спектакъл на 25 април (сряда) 2012 г. , от 19:00 часа в зала 6 на Националния дворец на културата. Общо 20 студенти от Националната Художествена Академия (НХА), специалност „Мода” и от Нов Български Университет (НБУ), програма „Моден дизайн”, ще покажат своите дизайнерски творения, вдъхновени от мотото на тазгодишния конкурс “Дракони и пеперуди”. Конкурсът се провежда за четвърти пореден път в България.

подробно...


Модно ревю на млади дизайнери в подкрепа на абитуриенти-сираци


Модно ревю на млади дизайнери в подкрепа на абитуриенти-сирациВ София се проведе пролетното благотворително модно ревю "TECH MODE" в подкрепа на абитуриенти - сираци. То представи експериментална модна колекция на бакалаври и магистри от специалност "Мода" на Националната художествена академия. Гостите имаха възможност да направят дарения, които чрез Столичната организация на БЧК достигат до завършващите средното си образование деца, лишени от родителски грижи.

подробно...


Конкурс за млади български дизайнери с награда 2-седмичен курс по мода и дизайн в Милано


Конкурс  за млади български дизайнери      с награда 2-седмичен курс  по мода и дизайн в МиланоСветовноизвестната Миланска академия по мода и дизайн NABA обявява конкурс за млади български таланти, търсещи международна изява. Академията предлага 10 пълни стипендии за 2-седмичен интензивен летен курс в столицата на модата и дизайна – Милано. В конкурса могат да участват както ученици така и студенти.

Курсовете на NABA обхващат различни области на модата и дизайна: интериорен и продуктов дизайн, моден дизайн, моден стайлинг, дизайн на аксесоари, текстил, маркетинг и комуникации в модата, графичен дизайн, визуални изкуства, театрален и медия дизайн.

подробно...


Студенти по мода от НБУ създадоха проекти за витрини на "ЕTERE"


Студенти  по мода от НБУ създадоха  проекти за витрини на  "ЕTERE"strong>Студенти по мода от НБУ участваха в един изключително интересен уъркшоп - създадоха проекти за витрини на „ЕTERE”, една от малкото наложили се в последните години българска марка за дамско облекло, търговската марка на фирма „Вени Стил”, гр. Пловдив.

Емилия Костова, дизайнерката, създала „ ETERE” и великолепните и колекции, е завършила мода в НБУ. След проведения конкурс „ETERE и студентите на NBU”, победителите в конкурса имаха възможността да проведат двуседмичен производствен стаж във „Вени стил” и да присъстват при създаването на новата колекция на фирмата. Наградените модели станаха част от тази колекция.

подробно...


Авангардни материи в зимната колекция на дизайнерката Зорница Първанова


Авангардни материи в зимната колекция на дизайнерката Зорница ПървановаПоследната зимна колекция на дизайнерката Зорница Първанова и модна къща ZA Design е вдъхновена от контраста между авангардните материи и цветовете екрю и черно. Облеклата са изтънчени и в същото време провокативни. Предназначени са за онези силни и обаятелни жени, които обичат модата и експериментите.

Със своите тоалети дизайнерката предлага на жената индивидуалност за различните моменти от ежедневието. Два са основните принципи на Зорница Първанова, спазени и в тази колекция, а именно – дрехата да е носима, но забележима

подробно...


Николай Божилов и Георги Стоилов обраха наградите на OFF FASHION Kielce 2011


Николай Божилов и Георги Стоилов обраха наградите на OFF FASHION Kielce   2011Георги Стоилов и Николай Божилов спечелиха първо и второ място на престижния международен моден конкурс OFF FASHION Kielce 2011 в Полша.

Десетото юбилейно издание, с тема"Afterlife – c.d.", се състоя на четвърти и пети ноември. В него взеха участие близо 139 модни дизайнери, студенти и ентусиасти от Полша, България, Чехия, Словакия и Австрия.

подробно...


Дипломна защита на студенти от специалност "Моден дизайн"


Дипломна защита на студенти от              специалност "Моден дизайн"Варненски свободен университет „Черноризец Храбър” през 2011 г. чества своя 20-годишен юбилей. За 20 години най-младият университет на морската столица се превърна в неделима и органично свързана част от глобалното образователно пространство на България, Европа и света. В него се обучават над 12 хиляди студенти в 67 бакалавърски и магистърски програми и 20 докторски програми. Той е единственият български университет удостоен със специалните знаци за качество и признаване на образованието в Европа - ECTS Label и DS Label и издава Европейско дипломно приложение на всички завършващи бакалаври и магистри.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Теди Кацарова


Певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи