Модната сцена на TINĀ SOCIAL CLUB е Париж!

Брандът с щанд на най-известното изложение в света


Новият сезон за TINĀ SOCIAL CLUB започна шеметно с участие в едно от най-известните изложения в света - Who's next. В периода 4-7 септември дизайнери и търговци от цял свят се стичат към епицентъра на модно вдъхновение, на което се представят тенденциите за сезон Пролет/Лято 2016. TINĀ SOCIAL CLUB е една от марките, избрани след специална селекция, която запозна клиенти и байери отблизо с последните си дизайнерски предложения.


Модната сцена на TINĀ SOCIAL CLUB е Париж!


Модната сцена на TINĀ SOCIAL CLUB е Париж!


"Who's next беше среща на едни от най-конкурентните на пазара дизайнери в света. За нас беше истинско удоволствие да докажем, че TINA SOCIAL CLUB притежава отличителни предимства, оценени от посетители и колеги изложители. Благодарим за уважението, проявено от г-н Ангел Чолаков - извънреден и пълномощен посланик на България във Франция и Монако. Освен положителните отзиви за марката, получихме покана за организиране и участие в официални прояви в българското посолство в Париж. Who's next завърши с редица нови идеи и партньорства", коментира впечатленията си от приключилото изложение дизайнерката Христина Ангелова.


Модната сцена на TINĀ SOCIAL CLUB е Париж!


След Париж екипа на TINA SOCIAL CLUB отново тръгва на път. Този път дестинацията е Милано в търсене на новите материи, които ще бъдат следващата модна страст за предстоящия сезон. Дизайнерката няма търпение да представи новите си вдъхновения, които отново ще бъдат претворени в луксозни платове с безкомпромисно изпълнение.

Преди няколко месеца Христина грабна приза за "Най-добър млад дизайнер" на годишната церемония "Златна игла" 2015 г. Вдъхновена от красотата и енергията на съвременната жена, Христина Ангелова предлага на клиентите си последния щрих от съвършенството, към което се стремят. Класическата линия, изразена чрез живи и богати цветове, първокачествени материи, индивидуална кройка и отлично изпълнение чертаят пътя към големите имена, вдъхновяващи професионалния й път - Oscar da la Renta и Ferre. Колекциите на Христина са пътешествие в непознати земи, запечатало дълбините на океана, шика и еклектиката на града, свежестта на природата, изобилието и потайността на нощния живот. TINĀ SOCIAL CLUB е съвкупност от много светове и мечти.


Модната сцена на TINĀ SOCIAL CLUB е Париж!


Христина Ангелова е потомствен дизайнер, наследила чувството си за естетика от дядо си - моделиер в завод "Мизия" град Плевен. Поради напредналата си възраст и вече оттеглил се от професията си, той не успява да открие таланта на внучката си и да я поддикне да се развива в сферата на модата, но генът на моделиер е дълбоко закодиран в нея. И, ето че по-късно завършвайки специалност "Мода", тя получава необходимите знания, за да претвори фантазиите си в модни шедьоври.


Модната сцена на TINĀ SOCIAL CLUB е Париж!


ОЩЕ ЗА TINĀ SOCIAL CLUB:

TINĀ SOCIAL CLUB е българска модна марка, която е основана през 2011г. Официалният й шоурум с монобранд концепция се намира на бул."Витоша"№192-198. Само за четири години името на TINĀ SOCIAL CLUB нашумя в модните среди. Част от колекциите на бранда вече са били представяни в Милано, Москва и Палма де Майорка. През 2012г. на филмовия фестивал в Кан, известната белгийска продуцентка Amelie Van Elmbst избра блестяща пайетна рокля ТINĀ, за да се появи на червения килим. Мотото на марката е: Ние сме това, което правим постоянно, тогава съвършенството не е действие, а навик.