Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Манекени и модели

Манекени и модели


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Моделът Дафне Селф продължава да работи и на 86 години


Моделът Дафне Селф продължава да работи и на 86 годиниНай-възрастната манекенка в света стана лице на нова модна кампания.

подробно...


Модел с лична кауза срещу анорексията


Модел с лична кауза срещу анорексиятаМис Автомобилизъм, Вероника Стефанова се е заела с амбициозната задача да информира, предпазва и помага на момичета, заболели от една от най-страшните болести – анорексията. Самата тя преди години се пребори с това заболяване и поради тази причина се зае с каузата да помогне на колкото се може повече дами.

подробно...


16-годишната сестра на Кейт Мос е лице на линия джинси Calvin Klein


16-годишната сестра на Кейт Мос е лице на линия джинси Calvin KleinПо-малката сестра на Кейт Мос, Лоти, стана лице на колекция джинси на марката Calvin Klein в сътрудничество с mytheresa.com.
16-годишната Лоти, която по-рано тази година подписа договор с агенцията за модели на сестра си "Storm Models", ще си сътрудничи с емблематичната марка за деним. Колекцията, наречена "The Re-issue Project", ще върне на мода познатите от 70-те и 90-те години дънки с широки крачоли и високи талии.

подробно...


Родна миска с уникална фотосесия за фолк певицата Вероника


Родна миска с уникална фотосесия за фолк певицата ВероникаВаня Кирова, носителка на голям брой корони и организатор на конкурса Мис Бургас България, застана пред обектива на съгражданката си Марияна Стоянова за уникално стилна фотосесия на бранда DECALOGUE. Дизайнерската марка е собственост на фолк певицата Вероника.

подробно...


Адриана Лима е новото рекламно лице на Jason Wu


Адриана Лима е новото рекламно лице на Jason WuДизайнерът Jason Wu разкри, че супермоделът Адриана Лима ще бъде звездата в рекламната кампания на модната му марка тази есен.

подробно...


Наоми Кембъл е в преговори за създаването на първата си модна линия


Наоми Кембъл е в преговори за създаването на първата си модна линияНаоми Кембъл потвърди пред "MailOnline", че вече има няколко предложения от модни брандове за създаване на модна линия за тях. "Това е нещо, което ме интересува. В момента сме в преговори", заяви красавицата, обещавайки да даде повече подробности, когато има постигнато споразумение.

подробно...


Британски модел създаде колекция бельо за Marks & Spencer


Британски модел създаде колекция бельо за Marks & Spencer След дълги години на представяне на различни марки бельо британският модел Дейвид Ганди създаде своя собствена колекция за Marks&Spencer (M&S). Линията се нарича David Gandy for Autograph и се състои от 28 модела на боксерки, слипове и спално облекл

подробно...


Топ 3 на най-богатите модели във Великобритания


Топ 3 на най-богатите модели във ВеликобританияБританският модел Кейт Мос е обявена за най-богатата жена в модната индустрия на Острова със състояние възлизащо на 55 млн. паунда.
Само с 5 млн. по-малко е натрупала...

подробно...


Супермоделът Карли Клос разказва за себе си


Супермоделът Карли Клос разказва за себе си Световноизвестната манекенка Карли Клос признава, че любимият й балет е отговорен за спретнатия й стил на обличане в ежедневието.

подробно...


"Мъжкото Барби" Илиян Илиев с нова фотосесия


"Мъжкото Барби" Илиян Илиев с нова фотосесияОпределяният като мъжко Барби Илиян Илиев показа новата си фотосесия.

Илиян Илиев е един от успешните Български топ модели в чужбина, печелил е национални и световни конкурси за красота.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Симона Пейчева


Състезателка по художествена гимнастика
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи