Адриана Лима е новото рекламно лице на Jason Wu

Адриана Лима е новото рекламно лице на Jason WuДизайнерът Jason Wu разкри, че супермоделът Адриана Лима ще бъде звездата в рекламната кампания на модната му марка тази есен.

Той смята, че бразилската красавица е модна икона на новото поколение.
"Тя е секси и има тази котешка дързост, която е подходяща за дрехите. И има невероятни очи! Адриана е нов вид супермодел, тя е от друга ера. В крайна сметка тези реклами са за жените и за сексапила и продължавам да избирам жени, които ме вдъхновяват", сподели дизайнерът.

Снимките за рекламната кампания са били заснети в клуб "Четири сезона" в Ню Йорк, а темата на кампанията е "Супермодел, супер клуб". Заведението заема специално място в сърцето на 31-годишния дизайнер, тъй като там сключил една от първите си бизнес сделки.

"Тогава за първи път влязох в индустрията и имах среща с издател. Когато влязох вътре, всички изглеждаха толкова важни. Чувствах се като малко момче. Но оттогава често ходя там. Есента е свързана със силата на жената и аз избрах "Четири сезона", защото всички най-силни представяния се случват именно там. Мисля, че мястото е много бляскаво", разказа Ву.

БГНЕС