Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


"Световни модни икони"


"Световни модни икони"На 27 май от 19:00 часа във Витоша Парк Хотел беше премиерата на новата книга на проф. Любомир Стойков - "Световни модни икони" - по случай 60-годишнината на автора.

подробно...


За булките на лятото - нов брой на сп. БУЛКА


За булките на лятото - нов брой на сп. БУЛКАИзпълнен с предизвикателни идеи за булките на лятото, новият брой на сп. БУЛКА поднася горещи модни предложения. В ролята на булка този път е Мика Стоичков, облечена в рокля от колекция First Love на испанската марка Pronovias, която тази година бележи 50-годишен юбилей и е представена у нас от Bridal Fashion.

подробно...


Очаквайте премиерата на "Световни модни икони"


Очаквайте премиерата на "Световни модни икони"На 27 май от 19:00 часа във Витоша Парк Хотел ще се състои премиерата на новата книга на проф. Любомир Стойков "Световни модни икони" по случай 60-годишнината на автора.

подробно...


Балните прически на 2014 в новия брой на Coiffure Beauty


Балните прически на 2014 в новия брой на Coiffure BeautyМай e месецът на абитуриентските балове, на които всяко момиче иска да изглежда като от приказките. Специална прическа, рокля, грим и маникюр, и кавалер с красив букет, който да я заведе на така дългоочакваното празненство! Но преди да се случи всичко това, трябва да се започне с подготовката и приготовленията. В новия брой на Coiffure Beauty ще откриете как.

подробно...


Най-продаваната корица на Vogue


Най-продаваната корица на Vogue Броят с Ким Кардашян и Кание Уест на корицата на американското издание на списание Vogue излезе миналия месец.

подробно...


За пролетта и пролетната сватба от списание Сватба


За пролетта и пролетната сватба от списание Сватба Какъв по-добър момент за сватба от пролетта. Сезонът носи аналогична на сватбения ритуал символика на новото начало, на зараждането и надежата за бъдещето. Един ритуал, който лесно може да хармонира на пролетното настроени като използва негови класически мотиви като ноанси и цветя. Събуждащата се природа може да се превърне във вълшебен декор за най-приказния ден в живота.

подробно...


"Сватбен каталог" Пролет 2014


"Сватбен каталог" Пролет 2014В новия брой на Сватбен каталог са представени подходящи за пролетния сезон сватбени и официални тоалети на най-известните български и световни модни дизайнери, а също и модни предложения за абитуриентския бал.

подробно...


Марго Роби на корицата на мартенския брой на Elle в Австралия


Марго Роби на корицата на мартенския брой на Elle в АвстралияНашумялата покрай номинирания за Оскар филм "Вълкът от Уолстрийт"Маргот Роби ще украси корицата на австралийския мартенски брой на "Elle". Холивудската звезда засне фотосесия за новото си начинание.

подробно...


За булките на Пролет 2014


За булките на Пролет 2014В търсене на роклята - мечта, пролетният брой на сп. БУЛКА е пълен с предизвикателства - принцеса, русалка или ефирна богиня?!
Лице на корицата е Мисис България 2013 - Александра Феодорова, облечена в романтичен модел от дантела и златно коланче от последната колекция на Enzoani, представена от Bridal Fashion.

подробно...


Катя Роуз – Лице на "СВАТБА" в уникална рокля на JOVANI


Катя Роуз – Лице на "СВАТБА" в уникална рокля на JOVANIЕдна от най-елегантните светски дами с аристократично излъчване – Катя Роуз – е на корицата на списание „Сватба”, зима 2013-2014. С осанка на принцеса тя представя изящен сватбен тоалет на JOVANI от Rose Fashion House. Катя Роуз е лице на специалния брой на списание „Сватба”, който ще се разпространява в рамките на единственото професионално сватбено изложение в България BALKANICA WEDDING EXPO 18 – 19 януари, 2014.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Валерия Велева


Журналист
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи