За булките на лятото - нов брой на сп. БУЛКА

Изпълнен с предизвикателни идеи за булките на лятото, новият брой на сп. БУЛКА поднася горещи модни предложения. В ролята на булка този път е Мика Стоичков, облечена в рокля от колекция First Love на испанската марка Pronovias, която тази година бележи 50-годишен юбилей и е представена у нас от Bridal Fashion. Моделът от копринена бамбула в нюанс off white и дантела с ръчна бродерия в цвят каталунско злато е съчетан с дълъг златист воал. В ексклузивната фотосесия Мика облича и къса дантелена рокля на Manuel Mota, а в споделената вечер с изданието разкрива и какво прави в България.

Каква е визията на булката за 2015 ще научите от репортажите по модните подиуми в Лондон и Барселона. На фокус в броя са сватбената прическа и гримът, ароматната витрина изкушава най-новите ухания на лятото!

За булките на лятото - нов брой на сп. БУЛКА

Как да съобщите красиво за събитието и да изготвите сватбена програма, как да се превърнете в идеалната шаферка и каква брачна клетва да изберете? Емоции с цвят на лавандула разкриват няколко идеи за тема на тържеството - френска нежност, морски страсти, чиста романтика... вариантите са безброй! Очакват ви още идеи за сватбена декорация и булчинския букет! Съвети за медения месец и СПА моминско парти - хит за сезона!

За булките на лятото - нов брой на сп. БУЛКА