Най-продаваната корица на Vogue

Най-продаваната корица на VogueБроят с Ким Кардашиян и Кание Уест на корицата на американското издание на списание Vogue излезе миналия месец.

Според слуховете, именно този брой може да стане най-продаваният в света. Това обяснява спорното в началото решение на главния редактор на списанието Ана Уинтър да снима реалити звездата Ким Кардашян и нейния годеник, рапъра Кание Уест.

"Според прогнозите Ким и Кание ще продадат почти 500 000 копия", твърди източник на RadarOnline. Данните предстои да бъдат потвърдени. Смята се, че корицата на Ким може да надмине по продажби тези на Бионсе и на първата дама на Америка, Мишел Обама.

Корицата на Ким не излезе на пазара без противоречия, а Ана Уинтър трябваше да защитава решението си. "Що се отнася до корицата, моето мнение е, че тя е както очарователна, така и трогателна. Трябва да добавя, че тя е изцяло наша идея. Може да прочетете някъде, че Кание ме бил умолявал да сложа годеницата му на корицата на Vogue. Не е правил нищо подобно. Слуховете могат единствено да направят реклама на списанието", казва Уинтър.

БГНЕС