За булките на Пролет 2014


В търсене на роклята - мечта, пролетният брой на сп. БУЛКА е пълен с предизвикателства - принцеса, русалка или ефирна богиня?!

Лице на корицата е Мисис България 2013 - Александра Феодорова, облечена в романтичен модел от дантела и златно коланче от последната колекция на Enzoani, представена от Bridal Fashion.


За булките на Пролет 2014


Ще научите какъв воал да изберете, каква е историята на жартиера, как трябва да са облечени родителите на сватбеното тържество и още полезни и любопитни съвети около Голямото събитие.


В сезона на баловете, фотосесията My secret dress code е с послание към звездата на вечерта Мис Елегантност, Лолита, Отличничка или Купонджийка - калейдоскоп от стилове и образи . С поглед към красотата и завършената визия, на страниците ви очакват последните make up колекции за сезона, тенденциите в грима, прическите, най-новите аромати с нотки пролетна свежест за Нея и за Него и дори съвети как да постигнете професионални резултати като се гримирате сама.


С вълшебни идеи за новия сватбен сезон, сп. БУЛКА ще ви помогне да решите къде и как да празнувате, да организирате перфектната сватба и безгрижно да се насладите на стилно тържество.

Пролетният брой разкрива и коя е "Булка на годината" на едноименния конкурс на изданието и кои са поощрените участници - www.spisaniebulka.com.