Катя Роуз – Лице на "СВАТБА" в уникална рокля на JOVANI

Силвия Стоянова

Една от най-елегантните светски дами с аристократично излъчване – Катя Роуз – е на корицата на списание „Сватба”, зима 2013-2014. С осанка на принцеса тя представя изящен сватбен тоалет на JOVANI от Rose Fashion House. Катя Роуз е лице на специалния брой на списание „Сватба”, който ще се разпространява в рамките на единственото професионално сватбено изложение в България BALKANICA WEDDING EXPO 18 – 19 януари, 2014.

Катя Роуз– Лице на „СВАТБА” в уникална рокля на JOVANI

Красивата носителка на корони от конкурси в страната и чужбина, a също и изявена благотворителка, споделя: „Сватбите през зимата са наистина по-специални и по-приказни. Моята сватба беше през декември, затова се радвам, че съм на корицата именно на този брой на списание „Сватба”. От опит знам колко е важно жената да се чувства изключителна, единствена и прекрасна в сватбения си ден, а решаваща роля за това има роклята, която е избрала.”

Катя Роуз– Лице на „СВАТБА” в уникална рокля на JOVANI

През 2013 г. Катя Роуз сбъдна една от мечтите си да превърне модата от свое хоби в професионално поприще. Така в София и Варна отвориха врати два луксозни бутика Rose Fashion, които предлагат модели на световните модни брандове: JOVANI, GRIBHA INTERNATIONAL, ALFABETA, GIZIA и BALIZZA. Бални, официални и коктейлни тоалети на отделните брандове, както и сватбени на JOVANI ще бъдат представени на BALKANICA WEDDING EXPO. От Rose Fashion House – изложител на международния сватбен форум – са подготвили и специална изненада за посетителите на изложението.

Катя Роуз– Лице на „СВАТБА” в уникална рокля на JOVANI

Снимки:

1. Катя Роуз на корицата на списание „Сватба” зима 2013-2014

2. – 3. Катя Роуз в сватбена рокля на JOVANI

Фото: © Дилян Марков

Грим: Кирил Чалъков

Коса: Салони „Фетиш”