Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Конкурси и награди

Конкурси и награди


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Андреа с награда от Холивуд - Най-добрата балканска звезда


Андреа с награда от Холивуд - Най-добрата балканска звездаВ Америка Андреа се нареди сред едни от най-големите имена в световния музикален шоубизнес. На тазгодишните музикални награди “Big Apple Music Awards 2018”, които се проведоха на 21 Ноември 2018 в Холивуд, Калифорния, Андреа получи приз за музикалните си проекти през годините. Най-големия приз в кариерата и до момента е именно „Най-добър изпълнител на Балканите”

подробно...


Вижте кой е новият Мистър Менхънт


Вижте кой е новият Мистър МенхънтЕдин от най-коментираните персонажи в риалити формата "Фермата" Асен Митев ще представи България на най-престижния мъжки конкурс за красота в световен мащаб - Manhunt International.

подробно...


Днес избират новият Manhunt Bulgaria 2018


Днес избират новият Manhunt Bulgaria 2018Конкурсът „Manhunt” стартира през 1987 година в Сингапур когато Алекс Лиу, директор на „Metromedia” Сингапур, решава да проведе първият мъжки конкурс. Като „Manhunt International” конкурса се организира за първи път през 1993 година в Австралия. Като първия световно популяризиран се смята този през ноември 1995 година в Сингапур, когато 35 мъже от цял свят се състезават за престижната титла и парична награда от $ 100,000. Този конкурс се излъчва в Сингапур и още 38 страни с около 420 милиона зрители по целия свят. Днес в „Manhunt International” взимат участие 80 страни. За България лиценза за международната проява е в ръцете на модния диктатор Ирина Папазова и Атанас Лазаров.

подробно...


Избират новата кралица на Ловеч с шоу спектакъл в Драматичния театър


Избират новата кралица на Ловеч с шоу спектакъл в Драматичния театърОсмото издание на конкурса за красота „Момиче Ловеч” ще се проведе на 7 ноември /сряда/ в големия салон на Драматичния театър. Началният час на спектакъла е 18.30. Събитието е с подкрепата на Община Ловеч и Драматичен театър – Ловеч, и е продуцирано от агенция „Глори” и A.G.A. Entertainment. В него участие ще вземат девойки с приятна външност на възраст от 14 до 26 години, които са преминали предварителен кастинг и под ръководството на известния хореограф Светомир Георгиев са се подготвели за тази проява. Водещи ще бъдат радиожурналистът Вальо Красимиров и актьорът от ловешкия театър Явор Костов.

подробно...


"БГ МОДНА ИКОНА 2018": номинации на Академията за Мода


"БГ МОДНА ИКОНА 2018": номинации на Академията за Мода Престижният конкурс „БГ модна икона” се организира за десета поредна година. По утвърдена традиция Експертен съвет на Академията за мода, включващ изявени лайфстайл, модни и светски журналисти, и редактори от водещите печатни и електронни медии, даде своите предложения за номинации на най-стилните и успели българи през 2018 година. Както досега, критериите известни български личности да получат статут на БГ модни икони, са качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация.

подробно...


MISS GAMING BEGE 2018: по следите на красотата вече седем години


MISS GAMING BEGE 2018: по следите на красотата вече седем годиниЗа седма поредна година, един от най-престижните конкурси за красота Miss Gaming BEGE 2018, ще короняса дамата, достойна да носи титлата „най-красивото лице на игралната индустрия“. Miss Gaming BEGE традиционно се провежда като акцент в програмата на Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия (BEGE) – водещото събитие за сферата в Централна и Източна Европа. Красавиците ще дефилират на 21 ноември, по време на първия ден от изложението в Интер Експо Център, София. Коронясването на новата Miss Gaming BEGE 2018 ще се състои на тържествена церемония, по-късно същия ден в зала 2.

подробно...


Мис и Мистър Топ Лица на Пловдив 2018


Мис и Мистър Топ Лица на Пловдив 2018 В сезона на градския листопад и всенародния гроздобер нощният живот в Пловдив, безспорно един от българските мегаполиси на развлеченията, ще бъде емоционално прекроен. Бар Eнканто и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата - конкурсът за красота и европейски зрелища - мис и мистър Топ лица на Пловдив 2018.

подробно...


Fashion.bg обявява конкурс "Нарисувай си рокля"


Fashion.bg обявява конкурс "Нарисувай си рокля"В наши дни, модата е придобила един по-друг оттенък - който носи нещо различно, уникално и оригинално е модерен. А какво по-уникално от рокля с твой дизайн?

подробно...


Михаела Йорданова бе избрана за Мис Варна 2018


Михаела Йорданова бе избрана за  Мис Варна 2018Михаела Йорданова бе избрана за Мис Варна 2018, сред двадесет и четири варненски красавици на стилен спектакъл, които събра повече от 800 гости от цяла България. Короната, инкрустирана със скъпоценни камъни от Altinbas и бе предадена от миналогодишната носителка на титлата Мис Варна 2017 – Моника Драгнева. Новата 20–годишна перла на красотата (ръст 180 см, мерки 85/64/90) впечатли жури и публика с изключителна женственост, завиден финес, елегантност, неповторимо излъчване и пленителна усмивка, които омагьосаха гостите и в трите тура на церемонията.

подробно...


Утре е церемонията за избора на Мис Варна 2018


Утре е церемонията за избора на Мис Варна 2018Над 800 гости ще станат свидетели на грандиозен спектакъл, по повод тринадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Къци Вапцаров


ТВ водещ и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи