Утре е церемонията за избора на Мис Варна 2018

Над 800 гости ще станат свидетели на грандиозен спектакъл, по повод тринадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

Церемонията ще се състои на 23 август на Пристанище Варна, пред клуб Senso от 21.00 часа, където ще бъде избрана новата Мис Варна 2018, сред двадесет и четири варненски красавици. Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България.
В ролята на водещ ще влезе Ники Кънчев, а специален гост на събитието ще бъде поп-звездата Михаела Филева и балет Арт Денс.

Утре е церемонията за избора на Мис Варна 2018

Организаторите посвещават тазгодишното издание на конкурса в памет на Диди Янкова – дългогодишен хореограф на Мис Варна и част от екипа на агенция VIP Fashion Group от самото и създаване през 2005 г. Благодарение на нестандартната и ефектна хореография, която тя сътворяваше, Мис Варна се превърна в един от най–стилните и класни конкурси за красота в България, открояващ се с различни теми и нестандартен стайлинг на участничките. Ето защо темата на спектакъла тази година ще бъде „Красотата на нациите“ – една оригинална ретроспекция от визии, теми и постановки, които Диди Янкова бе създавала през годините.

Утре е церемонията за избора на Мис Варна 2018

Сред 16 членното жури, което ще оценява миските е и ослепителната Мис България 2016 – Габриела Кирова, която е носителка и на титлата Мис Варна 2016.

Мис Варна ще се осъществи с генералното партньорство на PRO DERMA Intl., както и с подкрепата на МОЛ ВАРНА ЕАД, БУЛАВТО, Christian of Roma, Corset, Мухтаров Клима, Хидрострой, Адвокатска кантора Бързанов и Община Варна.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса се изработват специално за участничките в него от талантливите дизайнерки - Весела Василева - Veteida /І тур/ и Стойка Новкова – модна къща Тонена /ІІІ тур/. Банските костюми ще са с марка Avangard, а обувките се правят по поръчка от Sara Pen.

Гостите на събитието ще станат свидетели и на единственото по рода си мапинг шоу ChRevolution, представено от стилистите на Christian of Roma/ Nushi/, които ще се погрижат и за прическите на всички участнички в конкурса. А грима ще е дело на екипа на гримьорката Кристина Славова - Mascara.

Утре е церемонията за избора на Мис Варна 2018

Фотосесиите на претендентките за титлата Мис Варна 2018 са поверени на екипа на официалния фотограф на конкурса – Боби Решовски.

Освен титлата МИС ВАРНА 2018 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2018. Гласуването за нея стартира на 16.08 на сайта - www.missvarna.com