Мис и Мистър Топ Лица на Пловдив 2018

Модната агенция на Виктория Маринова посвещава моден спектакъл в нейна чест. С едноминутно мълчание и изгасване на светлините ще почетат паметта на Вики.

ИЗЛЕЗ ОТ СЯНКАТА СИ, ВЛЕЗ В ХОЛА НА ШОУБИЗНЕСА С ТОП ЛИЦА НА ПЛОВДИВ!

Модният спектакъл ще мине леко в сянката на трагичната кончина на журналистката и бивш модел Виктория Маринова, информират от ПРофайл.

В сезона на градския листопад и всенародния гроздобер, нощният живот в Пловдив, безспорно един от българските мегаполиси на развлеченията, ще бъде емоционално прекроен. Бар Eнканто и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата - конкурсът за красота и европейски зрелища - Мис и Мистър Топ лица на Пловдив 2018.
Ол инклузив емоцията е предвидена за 26-и октомври, петък ,от 20,30 часа в Катедралата на клубния lifestyle живот под Тепетата-бар и динър Енканто.

Мис и Мистър Топ Лица на Пловдив 2018
Виктория Маринова

Мис и Мистър Топ Лица на Пловдив 2018
Виктория Маринова

Модният пърформанс Топ лица на Пловдив присъства в културния и нощен живот на града повече от години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема "разходка на модни закачалки".

Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. В журито на събитието до сега са били бившият топрефер Наско Узунов, футболистите Мартин Камбуров, Дани Кики, както и известната лекоатлетка Габриела Петрова, тази година в комисията на журиращите отново ще има популярни личности от град Пловдив.

За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му, в деня на шоуто.. Финалът в 20,30 часа ще е зашеметяващ!

Мис и Мистър Топ Лица на Пловдив 2018
Виктория Маринова

Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Пловдив 2018 е Национална модна агенция Идея Прима-Варна, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията - Димитър Увалиев. Така, че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем: "Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!".

Неминуемо, светското шоу ще мине леко и в сянката на трагичната кончина на журналистката Виктория Маринова, която 7 години е била модел именно на Идея Прима, но досега колегите и от агенцията не оповестяваха този факт по морални подбуди.

“Вики имаше и модно TV предаване в Русе, което носеше името PODIUM, Яненка Люцканова и Наско Лазров са кръстници.”, споделя топмоделът Али Алиев.

“Досега не съм оповестявал този факт за Вики, въпреки че медиите ме питаха. Не го счетох за морално в този момент.”, споделя с просълзени очи продуцента и откривателят й Димитър Увалиев.

За поредна година oсновен медия и лайф стайл партньор на конкурса е Profile international и корифея в бранша Наско Лазаров.