Избират новата кралица на Ловеч с шоу спектакъл в Драматичния театър

Осмото издание на конкурса за красота „Момиче Ловеч” ще се проведе на 7 ноември /сряда/ в големия салон на Драматичния театър . Началният час на спектакъла е 18.30. Събитието е с подкрепата на Община Ловеч и Драматичен театър – Ловеч, и е продуцирано от агенция „Глори” и A.G.A. Entertainment. В него участие ще вземат девойки с приятна външност на възраст от 14 до 26 години, които са преминали предварителен кастинг и под ръководството на известния хореограф Светомир Георгиев са се подготвели за тази проява. Водещи ще бъдат радиожурналистът Вальо Красимиров и актьорът от ловешкия театър Явор Костов.

Избират новата кралица на Ловеч с шоу спектакъл в Драматичния театър

„Тандемът Явор и Вальо е добър избор за водещи, които да държат публиката в горещи страсти по време на събитието за избор на новата Мис Ловеч за 2018 г. Те са млади и можещи хора с опит и затова им гласуваме пълно доверие да водят този шоу спектакъл”, коментираха от екипа на продуцентите-организатори на проявата от агенция „Глори” и “Ä.G.A. Entertainment”

Победителката в конкурса „Момиче Ловеч 2018“ традиционно получава и титлата Кралица на Ловеч , заедно със задължителните в такива случаи корона, лента и грамота.

От 2005 година, от когато датира конкурсът, до 2009 година, включително, победитеки са Стела Георгиева, Гергана Петрова, Вили Димитрова, Никол Кривошиева и Таня Красимирова. След известно прекъсване събитието бе възстановено и в грандиозното му завръщане през 2016 година короната отиде при Даниела Кушева, а миналата 2017 година спечели Габриела Крекманова, която сега ще има уникалната чест да бъде жури и да короняса новата победителка. В журито още ще се открояват имената на Мистър Ловеч Красимир Шолеков, носителката на титлата Мис Славната България Стефани Аргирова, дизайнерката Мариета Славчева, популярният местен композитор Камен Николов, музикалната педагожка Юлияна Близнакова и още изненадващи имена.

Избират новата кралица на Ловеч с шоу спектакъл в Драматичния театър

Агенция „Глори” ще спази доброто сътрудничество с компанията Юнион Вендинг и отново всички посетители ще бъдат почерпени с ароматно кафе от новата гама дозетни машини разпространявани от тази просперираща фирма.