Днес избират новият Manhunt Bulgaria 2018

„Бъди здравословен, бъди атлетичен!“ е мотото на конкурса
Вип принцесата от ВИП брадър журира престижната надпревара

Конкурсът „Manhunt” стартира през 1987 година в Сингапур когато Алекс Лиу, директор на „Metromedia” Сингапур, решава да проведе първият мъжки конкурс. Като „Manhunt International” конкурса се организира за първи път през 1993 година в Австралия. Като първия световно популяризиран се смята този през ноември 1995 година в Сингапур, когато 35 мъже от цял свят се състезават за престижната титла и парична награда от $ 100,000. Този конкурс се излъчва в Сингапур и още 38 страни с около 420 милиона зрители по целия свят. Днес в „Manhunt International” взимат участие 80 страни.

Днес избират новият Manhunt Bulgaria 2018

За България лиценза за международната проява е в ръцете на модния диктатор Ирина Папазова и Атанас Лазаров.

Предварително подбраните от всяка държава финалисти се борят за паричната награда от $ 50,000 и много предметни награди. До днешна дата „Manhunt International” е най – престижния и популярен конкурс за мъже – модели. „Manhunt България” се организира за първи път през 1998 година. Победителя Мариян Кюрпанов прави невероятен дебют за страната ни, като на световния финал като се нарежда на престижното 6 място. Този успех през годините продължават Али Алиев, който влиза във финалната десетка и Мирослав Йончев, който спечелва наградата за най-добро тяло в света. През 2017 Георги Вълков печели в Банкок най-добър модел на Европа. През тази година победителят в Mister Manhunt International Bulgaria ще представя страната ни в Австралия, сред 80 страни Финалната гала вечер е на 15.11 от 20.00 часа в новооткрития мюзик хол Олигарх.

Тази година “Менхънт България 2018” ще бъде посветен на мисията – “Бъди здрав, бъди атлетичен!” и ще промотира здравословния начин на живот. По време на конкурса момчетата ще отпиват от водата “Глътка здраве”, както и ще поддържат форма с новия чай Активен и здрав. В оценяващите влиза красивата диетоложка Енджи Касабие, модния диктатор Ирина Папазова, Мария Бонева - собственик на CodeFAshion Tv, собственикът на Олигарх Олег Серенко, Георги Вълков – Менхънт 2017, Али Алиев, Михаела Ангелова - MONDO, Мария Дамянова, Мария Христова, Виктор Ангелов, топ гримьора Кирил Чалъков и Атанас Лазаров.

Днес избират новият Manhunt Bulgaria 2018

Силвестър Лолов и Сабин Асенов пък от месец подготвят сцената и хореографията с европейската визия на модната надпревара. Ще се насладим на порция fashion, любимите бански на Джордж Клуини Vilebrequin, a във финалния тур ще видим претендентите в световния бранд MONDO, който отскоро е вече и в България.

Днес избират новият Manhunt Bulgaria 2018

А официален хотелски партньор е дизайнерския бутиков хотел Les Fleurs в сърцето на Витошка.
Победителят,който ще стане ясен тази вечер ще представи страната ни в далечна Австралия на 1 декември.Голямата награда от 6 000 евро подсигурява гръцкия курорт LITOHORO OLIMPUS RESORT, а всички участници ще получат подаръци БУШРОН КАТР, предоставени от Козметик плюс ЕООД.