Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Конкурси и награди

Конкурси и награди


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Утре е церемонията за избора на Мис Варна 2018


Утре е церемонията за избора на Мис Варна 2018Над 800 гости ще станат свидетели на грандиозен спектакъл, по повод тринадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, готвен от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието.

подробно...


Избират Топ Лицата на Слънчев Бряг


Избират Топ Лицата на Слънчев Бряг В разгара на лятото нощният живот в Българския мегаполис на развлеченията ще бъде емоционално прекроен, пишат от ПРофайл.

подробно...


Претендентките за титлата Мис Варна 2018 в трескава подготовка за конкурса


Претендентките за титлата Мис Варна 2018 в трескава подготовка за конкурсаУчастничките в конкурса Мис Варна 2018 са в трескава подготовка за най – очакваното събитие в морската ни столица, което ще се проведе на 23.08 в зоната на Пристанище Варна – пред клуб Senso.

подробно...


 “Излез от сянката си, влез в хола на шоубизнеса!“ призовават от Мис и мистър Топ лица на Обзор 2018


 “Излез от сянката си, влез в хола на шоубизнеса!“ призовават от Мис и мистър Топ лица на Обзор 2018В разгара на лятото, Playa beach, кметство Обзор и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата - конкурсът за красота и европейски зрелища - мис и мистър Топ лица на Обзор 2018, информират от ПРофайл.

подробно...


Михаела Филева - специален гост на мис Варна 2018


Михаела Филева - специален гост на мис Варна 2018Поп звездата Михаела Филева ще зарадва с най-новите си хитове гостите на един от най-престижните конкурси за красота в България - Мис Варна, организиран за тринадесета поредна година от агенция VIP Fashion Group. Грандиозният спектакъл ще се проведе на 23.08 в зоната на Пристанище Варна - пред клуб Senso. В ролята на водещ отново ще влезе всеобщият любимец - Ники Кънчев.

подробно...


Двадесет и четири красавици ще са претендентки за титлата Мис Варна 2018


Двадесет и четири красавици ще са претендентки за титлата Мис Варна 2018 Тази година кастинга за Мис Варна 2018, предизвика огромен интерес сред желаещите да се включат в един от най-престижните конкурси за красота в България. До участие обаче бяха допуснати само 24 красиви варненки, част от които впечатлиха организаторите със завидни умения в областта на спорта и изкуството.

подробно...


Кастингът за най-грандиозния конкурс по Черноморието - Мис Варна 2018 е вече факт


Кастингът за най-грандиозния конкурс по Черноморието - Мис Варна 2018 е вече фактКастинга за Мис Варна 2018 ще се състои на 22 юли – неделя от 17.00 часа в Playground – Мол Варна ЕАД. Екипът на модна агенция VIP FASHION GROUP, организатор на конкурса, търси момичета с харизматична визия, позитивно излъчване и хармонично тяло. Кандидатките трябва да бъдат на възраст между 16 и 25 години, с височина над 170 см., без грим, с бански костюми и обувки на високи токчета.

подробно...


Мисис България 2017 - Ирина Белчева с титла от световен конкурс


Мисис България 2017 - Ирина Белчева с титла от световен конкурсБългарка стана Бизнес Дама на Света за 2018 година. Ирина Белчева бе отличена в конкурса Mrs.top of the world, който се проведе в латвийската столица Рига. Освен това Ирина се класира в ТОП 3 на престижния конкурс.

подробно...


Първият международен конкурс за модни дизайнери "IDEAMODA"


Първият международен конкурс за модни дизайнери "IDEAMODA"Нов български университет и Balkan Fashion Week организират за първа година конкурс за млади модни дизайнери „IDEAMODA“. От 25.06.2018 г. формата за кандидатстване е отворена за всички готови да се впуснат в предизвикателството. Конкурсът тества креативността на съвременните творци и има за цел да открие най-добрия сред тях.

подробно...


Избраха най-красивата абитуриентка за 2018 година


Избраха най-красивата абитуриентка за 2018 година548 прелестни момичета от цялата страна и чужбина се включиха в 12-ото поред издание на конкурса "Най-красива абитуриентка", организиран от Dir.bg. Всички те показаха своите щастливи и безценни мигове от бала, запечатани в общо 2236 снимки.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Цветелина Янева


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи