“Излез от сянката си, влез в хола на шоубизнеса!“ призовават от морския оазис Обзор 

В разгара  на лятото, Playa beach, кметство Обзор и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата - конкурсът за красота и европейски зрелища - мис и мистър Топ лица на Обзор 2018, информират от ПРофайл.

Ол инклузив емоцията  е предвидена за днес, 11-и август, в две части. Първата е от 15 часа на Централния обзорси плаж пред Playa beach бар&динер, и втора, финална част от 23.00 часа  в лятната Катедрала на нощния живот на Обзор-Playa beach. Модният  пърформанс  се провежда под генералната опека на кмета на град Обзор- г-н Христо Янев. В шоуто през деня на плажа ще има и ефектна демонстрация на колоездачния клуб от Обзор. Байкърите от китния черноморски курорт са истинска гордост с националните си успехи за своите съграждани.

Мис и мистър Топ лица на Обзор 2018

Мис и мистър Топ лица на Обзор 2018

Мис и мистър Топ лица на Обзор 2018

Мис и мистър Топ лица на  Топ лица на Обзор присъства в културния и нощен живот на туристическия град вече 20 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна,  и извън клишетата и стандартите за единствена и нескончаема "разходка на модни закачалки".

Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. Предвиден е и приличен финансов и предметен награден фонд. За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му,  в деня на шоуто, на 11 август, събота, от 15:00 часа на Централния обзорски плаж пред Плая бийч. Финалът в 23:00 часа ще е зашеметяващ! Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Обзор-2018  е Национална модна агенция Идея Прима, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията - Димитър Увалиев. На всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем: "Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!".

Мис и мистър Топ лица на Обзор 2018

Мис и мистър Топ лица на Обзор 2018

Мис и мистър Топ лица на Обзор 2018