Избират Топ Лицата на Слънчев Бряг

Славчо Тошев влиза в ролята на оценяващ

В разгара на лятото нощният живот в Българския мегаполис на развлеченията ще бъде емоционално прекроен, пишат от ПРофайл.

Домакинът Rainbow и Национална модна агенция Идея Прима ви канят на истинско пиршество за сетивата - конкурсът за красота и европейски зрелища- Мис и Мистър Топ лица на Слънчев бряг 2018.

Избират Топ Лицата на Слънчев Бряг

Избират Топ Лицата на Слънчев Бряг

Ол инклузив емоцията е предвидена за 24-и август, петък, от 23 часа в лятната Катедрала на клубния нощен живот на Слънчака - бар Rainbow.

Избират Топ Лицата на Слънчев Бряг

Модният пърформанс, Топ лица на Слънчев бряг присъства в културния и нощен живот на туристическия град повече от 20 години. Платформата на конкурса е динамична, екстравагантна и извън клишетата, и стандартите за единствена и нескончаема "разходка на модни закачалки".

Избират Топ Лицата на Слънчев Бряг

Освен това интригата кулминира винаги и за двата пола, тъй като участниците са момчета и момичета. Предвиден е и приличен финансов и предметен награден стимул.

За да влезете в Хола на шоу бизнеса, посетете първо предверието му, в деня на шоуто.. Финалът в 23,00 часа ще е зашеметяващ, обещават организаторите.

Избират Топ Лицата на Слънчев Бряг

Съорганизатор на шоуто на сезона мис и мистър Топ лица на Топ лица на Слънчев бряг 2018 е Национална модна агенция Идея Прима-Варна, с позиции в над 40 града и курортни комплекси в България. Водещ и продуцент на конкурса е собственикът на агенцията - Димитър Увалиев. Така че всички тези, които се триумят дали да посетят шоуто ще кажем:"Елате там, където другите нямат шанс да бъдат!".

За поредна година Основен медиен и лайфстайл партньор на конкурса е Наско Лазаров и Profile international.

Избират Топ Лицата на Слънчев Бряг

В ролята на оценяващ влиза популярния футболист и настоящ международен треньор и мениджър Славчо Тошев.

Тв водещат и модел Гери Дончева, красавицата Анна Мария Чернева, мистър Менхънт Даниел Георгиев и Георги Вълков, както и Октай Хаджиуглу - собственик на екзотичния “Измира СПА” и турски ресторант Izmira BBQ също влизат е журито.