Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модна индустрия

Модна индустрия


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Производството на облекла, новите бизнес модели, кръговата икономика и дигиталната мода представиха в Русе пред фирми от Дания, Испания и Молдова


Производството на облекла, новите бизнес модели, кръговата икономика и дигиталната мода представиха в Русе пред фирми от Дания, Испания и МолдоваСъбитие за обмен ClusterXchange по проекта CLOTH се проведе от 19 до 21 април 2023 г. в Русе и Букурещ. МСП и клъстери от Дания, Испания и Молдова взеха участие в този краткосрочен обмен в рамките на подкрепяния от ЕС проект CLOTH.

подробно...


ClusterXchange събитие по проекта CLOTH ще се проведе в Русе и Букурещ в периода 19-21 април 2023


ClusterXchange събитие по проекта CLOTH ще се проведе в Русе и Букурещ в периода 19-21 април 2023ClusterXchange събитие по проекта CLOTH ще се проведе на 19-21 април 2023 г. в Русе и Букурещ. 6 организации, сред които модни брандове, производители на облекла и клъстери от Дания и Молдова, ще вземат участие в този краткосрочен обмен в рамките на подкрепяния от ЕС проект CLOTH. Домакин на събитието е Българска модна асоциация.

подробно...


Разработиха перална машина, която намалява количеството отделена микропластмаса


Разработиха перална машина, която намалява количеството отделена микропластмасаКомпаниите Patagonia и Samsung си партнират в борбата с микропластмасите, които са в резултат от текстила и прането. Микропластмасите се отделят при пране на синтетични влакна като полиестер, найлон и акрил и се освобождават в нашите океани, реки и попадат в нашата хранителна верига.

подробно...


ЕВРОПЕЙСКИ МОДЕН АЛИАНС: Време е за проспериращо бъдеще за модата


ЕВРОПЕЙСКИ МОДЕН АЛИАНС: Време е за проспериращо бъдеще за модатаНа първата конференция в Гран Канария членовете на Европейския моден алианс „EFA“ съставиха пакет от мерки и действия за устойчиво и приобщаващо бъдеще на европейската модна индустрия.

подробно...


Най-значимото сватбено събитие предстои


Най-значимото сватбено събитие предстоиНа 14 и 15 януари 2023 г. ще се проведе петнадесетото сватбено изложение Sofia Wedding Expo. Събитието ще се състои в центъра на София – отново в красивите зали на „София хотел Балкан“, а организатори са фирма „Експолайн“ и списание „Сватба“. През годините изложението се превърна в най-значимото сватбено събитие и представлява професионална платформа за пряка комуникация и директен контакт на всички двойки, на които им предстои сватба, с професионалистите от сватбения бранш.

подробно...


Ирина Влади - новият дизайн директор в Taylor Howes


Ирина Влади - новият дизайн директор в Taylor HowesЛондонското Knightsbridge студио за ултра луксозен интериорен дизайн – Taylor Howes, нае нов дизайн директор – талантливата Ирина Влади, български интериорен дизайнер. Тя се мести от дизайнерска къща 1508 London, като преди това е работила във Франция и е участвала в проектите на “Mandarin Oriental Residences” в Бевърли Хилс и “Chelsea Barracks” в Лондон. Сега се е заела с отговорната задачата да ръководи първокласни проекти в Taylor Howes, включително частна резиденция на “One Grosvenor Square”, частна къща в Хемпстед и пентхаус в квартал Белгравия, както и да взема активна роля в развитието на марката.

подробно...


Участвайте в българското изложение за текстил и мода ТексТейлърЕкспо 2022


Участвайте в българското изложение за текстил и мода ТексТейлърЕкспо 2022Международната изложба за текстил и мода ТекстейлърЕкспо 2022 ще се състои от 27-29 октомври 2022 в Международен панаир Пловдив. За три изложбени дни ще имате възможност за презентация и В2В срещи.

подробно...


Електронната търговия в модната индустрия - добри практики


Електронната търговия в модната индустрия - добри практикиОнлайн пазаруването предлага на купувачите на мода нов свят от възможности и те търсят да извлекат максимума от това. Те са повлияни от широк набор от фактори, които ги карат да предпочитат онлайн изживяването.

подробно...


25 европейски модни институции създадоха "Европейски моден алианс"


25 европейски модни институции създадоха "Европейски моден алианс"Първият истински транснационален съюз на европейските модни съвети и институции беше основан от 23 европейски модни организации, целящи да създадат просперираща, устойчива и приобщаваща европейска модна екосистема. По време на двудневна среща във Франкфурт в края на март 2022 г., Fashion Council Germany събра водещите европейски модни организации, за да формират коалиция за промяна, с подкрепата на Messe Frankfurt и неговата глобална Texpertise Network.

подробно...


Силвия Кабаиванова участва в основаването на Европейски моден алианс във Франкфурт


Силвия Кабаиванова участва в основаването на Европейски моден алианс във ФранкфуртВ края на март Силвия Кабаиванова, Председател на Българска модна асоциация участва в основаването на Европейски моден алианс, който цели да създаде просперираща модна еко система в Европа. Срещата се проведе на 23 и 24 март във Франкфурт на Майн, Германия. Участваха 33 организации от над 25 европейски държави, сред които представители на организаторите на големи европейски седмици на модата - Frankfurt Fashion Week, Copenhagen Fashion Week, Malta Fashion Week, Athens Xclusive Designers Week и други.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Цветелина Разложка


Моден мениджър и водеща по TV Здраве
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи