Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модна индустрия

Модна индустрия


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


SOFIA FASHION WEEK 2015


SOFIA FASHION WEEK 2015В дните 17, 18 и 19 септември в EFE Marinela ще се проведе Sofia Fashion Week 2015. В първата вечер ще бъдат представени чужди марки и представителства, вторият ден от събитието ще покаже български модни къщи и марки, а кулминацията на Sofia Fashion Week 2015 ще бъде с Haute Couture вечер на 19 септември, която ще открие проф. д.н. Любомир Стойков - председател на Академията за мода.

подробно...


RICHMART с колекция мъжка мода на Sofia Fashion Week 2015


RICHMART с колекция мъжка мода на Sofia Fashion Week 2015RICHMART е най-модерната фабрика за производство на мъжки костюми по поръчка в Европа с над 600 служители в Русе и капацитет от над 1 000 костюма на ден. RICHMART произвежда колекции за световноизвестни марки от над 30 държави.

подробно...


Men's Fashion Cluster представя модели на млади дизайнери по време на SFW 2015


Men's Fashion Cluster представя модели на млади дизайнери по време на SFW 2015MEN'S FASHION CLUSTER дава възможност за изява на млади дизайнери от четири университета да участват в Sofia Fashion Week 2015. Сборни колекции ще представят Национална художествена академия, Нов Български Университет, Югозападен университет "Неофит Рилски" - Благоевград и Варненски свободен университет "Черноризец Храбър".

подробно...


Richmart Vintage на международната конференция TOCICO 2015


Richmart Vintage на международната конференция TOCICO 2015От 6 до 9 септември 2015, Goldratt Marketing Group организира международната конференция TOCICO в The Westin Hotel, Кейптаун, Република Южна Африка. Събитието дава възможност за контакт и комуникация с признати международни TOC (theory of constraints/теория на ограниченията) автори, експерти и практикуващи, които представят своите най-нови опити и открития.

подробно...


H&M с инициатива "Да затворим цикъла на производство"


H&M с инициатива "Да затворим цикъла на производство"Присъединете се към глобално модно движение за по-чиста планета, инициирано от H&M. Рециклирайте дрехите си в магазините на марката и ние ще им дадем нов живот.

подробно...


Очаквайте първата Sofia Fashion Week през септември 2015


Очаквайте първата Sofia Fashion Week през септември 2015Събитието ще се проведе от 17 до 19 септември 2015 в EFE Marinela, София, а търговското наименование Sofia Fashion Week е собственост на Мария Бонева ("359 ГРУП БГ" ООД) и Владимир Иванов.

подробно...


Камелия и Вероника в дует


Камелия и Вероника в дуетКамелия е популярното и обичано лице, което позира за снимките на fashion брандa на певицата Вероника - DECALOGUE.

подробно...


Европейски моден форум 2015


Европейски моден форум 2015Клъстерът за мъжка мода организира международна конференция на тема: "Развитие на модната индустрия в Европа. Made-to-measure (MTM) и Made-to-order (MTO) - новата формула в модния бизнес". Конференцията ще се състои на 17 юни 2015 година от 18 часа в зала "Сердика" на хотел "Шератон", София с участието на модни специалисти и консултанти от повече от 20 държави.

подробно...


"Art in Grand" предава щафетата на "Фестивала за МОДАТА и КРАСОТАТА"


"Art in Grand" предава щафетата на "Фестивала за МОДАТА и КРАСОТАТА"На 26 юни ще бъде отбелязан символичния край на Второто издание на международния симпозиум за съвременно изкуство озаглавено "ART in GRAND", чийто домакин е отново "Гранд Хотел Варна", с коктейл за участници, журналисти и гости на комплекса от 18 часа и тържествена вечеря от 19 часа.

подробно...


Студенти от престижно училище за мода и дизайн в Париж на посещение при топ дизайнера София Борисова


Студенти от престижно училище за мода и дизайн в Париж на посещение при топ дизайнера София БорисоваДецата са на посещение в България по проект организиран от училището. Те самите са избрали България за дестинация, за да се срещнат и разговарят с най-успешния дизайнер на булчински и официални тоалети у нас.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Любомир Милчев - Денди


Светска личност
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи