Русе - едно добро решение за работа


Русе е най-големият български пристанищен град по поречието на река Дунав. Известен е като "Градът на първите неща". Често е наричан "Малката Виена" заради прекрасната си архитектура, а девизът му е: "Град на свободния дух".

През 2015, Русе спечели първо място в читателската класация на "Дарик нюз" - "Най-добър град за живеене в България през 2014 година".


Русе - едно добро решение за работа


В подкрепа на това твърдение, искаме да ви представим и възможност
за работа в Русе:

Модният бизнес в града предлага повече от 1 000 нови работни места с целогодишна заетост в шивашкия сектор.

Ричмарт - една от най-модерните фабрики в Източна Европа за производство на мъжки костюми по поръчка - предлага работа за шивачи и гладачи на заплата между 700 и 800 лв на месец (според извършваните технологични операции).

В добавка, от Ричмарт предлагат и безплатен фирмен транспорт от и до 50 населени места в околността (в диаметър от 80 км около град Русе) и безплатно настаняване във фирмени жилища на нови служители от отдалечени населени места, които искат да работят във фабриката.


Русе - едно добро решение за работа


На всички, които предпочетат Русе за свой нов дом, Ричмарт ще окаже подкрепа за намиране на работа и на останалите членове от семейството, за подсигуряване на личен лекар, за кандидатстване на децата в детски градини и училища и/или за закупуване на жилище.

Ричмарт търси да назначи: шивачи на автоматизирани прави машини, гладачи, кроячи, опаковчици, бригадири, технолози, ОТК, техници, производствени ръководители, началник склад, ръководител Човешки ресурси, офис и маркетинг мениджъри, търговски пътници за чужбина.

От компанията осигуряват възможност за бързо навлизане в работния процес (1-3 седмици), ЗБУТ и професионално обучение за повишаване на квалификацията.


За контакти:
Адрес: град Русе, ул. Потсдам, 10
(до Мол Русе и Бизнес Парк Русе)
Работно време: 08:00 - 17:00ч.
Имейл: agency@richmart.eu
Телефон: 0882 377 898
Лице за контакт: А. Иванова


*Първоначалните транспортни разходи на одобрените кандидати
ще бъдат поети от фирмата.