Luxury Weddings Expo – най-значимото българско събитие за 2016

Сватбената и събитийна индустрия в България имат нов професионален празник и той се нарича Luxury Weddings Expo – най-значимото българско събитие, посветено на организирането на най-специалните дни от живота на всеки.

Luxury Weddings Expo – най-значимото българско събитие

В периода от 08-ми до 10-ти април 2016 г. Експозиционен център Флора в град Бургас ще стане най-сватбеното и романтично място в страната. Първото издание на Luxury Weddings Expo ще събере на едно място главните действащи лица в организирането на перфектната сватба, абитуриентски бал и всяко друго събитие, което е с изключителна значимост за вас. Доказани професионалисти от различни области ще демонстрират своя индивидуален поглед над това как се прави зашеметяващо събитие, представяйки нови тенденции, продукти, услуги и колекции. Те ще имат възможност да се срещнат както с крайните си клиенти, така и със своите бъдещи партньори.

Фирмите, участници в Luxury Weddings Expo, ще представят най-новите тенденции за сватбени рокли и официални тоалети, ценни съвети за красота и стил, най-оригинални решения за място и декорация, фото - и видеозаснемане. Към списъка от широка гама продукти и услуги влизат и многобройни предложения за сватбени и персонални пътешествия.

На брега на морето мечтите за приказна сватба ще започнат да се превръщат в реалност с помощта на най-големите професионалисти в бранша. Luxury Weddings Expo ще ви срещне и с чуждестранни специалисти, които ще ви помогнат да сравните тенденциите у нас и в чужбина, за да изберете най-подходящия за вас модел на събитие. Подготовката на важните дни изисква специално внимание, а то включва и неизменната информираност за предлаганите продукти и услуги. Именно това е целта на събитието – да запознае както клиенти, така и представители на бранша с последните тенденции и възможностите за успешни партньорства.

Всички с мечта за приказно събитие и всички с умения да я превръщат в реалност са добре дошли на първото издание на Luxury Weddings Expo!