Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Акценти от седмицата

Акценти от седмицата


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Изложба художествен текстил "Обаянието на нишката" в Градската художествена галерия Варна


Изложба художествен текстил "Обаянието на нишката" в Градската художествена галерия ВарнаПостиженията на най-младите български артисти, които работят в областта на художествения текстил са представени в Градската художествена галерия “Борис Георгиев” - Варна, от 28 ноември. Куратор на изложбата е преподавателят в Националната художествена академия в София доц. д-р Вержиния Маркарова. Тя е селектирала произведения на изявени студенти от специалност "Текстил – изкуство и дизайн", които са обединени под мотото "Обаянието на нишката". Изложбата ще продължи до 17 декември 2023 в Градската художествена галерия – Варна, на ул. „Л. Каравелов“ 1

подробно...


Текстилът - между модата, повторната употреба и текстилните отпадъци?


Текстилът - между модата, повторната употреба и текстилните отпадъци?На 3 ноември 2023 Българска модна асоциация, съвместно с denkstatt България организира онлайн уебинар по проекта CLOTH – Cluster Alliance for the Transition to Green and Digital Fashion. Уебинарът ще се проведе на английски език и ще засегне теми, свързани с устойчивата мода, минимизиране и оползотворяване на текстилните отпадъци.

подробно...


Проект GAZELLE „Стимулиране развитието на иновативни МСП с висок потенциал за растеж“ - основни дейности и резултати


Проект GAZELLE „Стимулиране развитието на иновативни МСП с  висок потенциал за растеж“ - основни дейности и резултатиПроектът BPM1/2.1/2604/2019 „Gazelle - orGAniZing accELaration for high-potentiaL innovativE SMEs” (Стимулиране развитието на иновативни МСП с висок потенциал за растеж) стартира през 2019 г. и приключва в края на м. септември 2023г.

подробно...


Lady Bulgaria – Илияна Динева издаде втория си роман


Lady Bulgaria – Илияна Динева издаде втория си романИлияна Динева, носителка на титлите – „Lady Bulgaria“ и „Miss Top of The World – награда на публиката“ издаде втория си роман, а представянето му бе наскоро в столично заведение. На събитието присъстваха издадели, известни личности и близки приятели...

подробно...


Стилен ревю-спектакъл на Вечерта на стила


Стилен ревю-спектакъл на Вечерта на стилаПо време на третото събитие от новия социално-културен проект на Академията за мода – „Вечери на стила“, който бе вдъхновен от белия цвят, се състоя ревю-спектакъл на Академията за мода. Свои произведения показаха носители на приза „Златна игла”, както и млади дизайнери, първите завършили курс на International Fashion Connection Academy с президент Мила Захариева.

подробно...


Стартира организация в подкрепа на модния бизнес - INTERNATIONAL FASHION CONNECTION


Стартира организация в подкрепа на модния бизнес - INTERNATIONAL FASHION CONNECTIONНа 19 май 2022 година беше даден старт на International Fashion Connection (IFC) – организация в подкрепа на модния бизнес. International Fashion Connection (IFC) е организация с председател и учредител Мила Захариева, чиято цел е да взаимодейства с фирми и компании в модния бранш с цел те да намерят своите партньорства и да изградят бизнес взаимоотношения в световен мащаб. За да се случи това, ще бъдат организирани срещи и международни изложения, на които ще присъстват производители и търговци от модния сектор. Подкрепата на IFC като организация към творците ще се изразява в структурирането и старта на IFC-Academy. Целта на тази академия е практическата компетенция, развитие и възможности на своите курсисти. Академията ще бъде в 3 модула на обучение в партньорство със Singer Bulgaria, като първият ще стартира на 30-ти май 2022 година, в централата на IFC-Academy на бул. „Черни връх“ 47 - Бизнес Център Витоша, в София.

подробно...


Български фирми могат да се включат в eBay Growth Program


Български фирми могат да се включат в eBay Growth ProgramОнлайн гигантът eBay предлага на бълагрския бизнес уникален пакет за подкрепа за разрастване на бизнеса в световен мащаб напълно безплатно.

подробно...


По БНТ стартира "Шоуто на политиците" на Любомир Стойков


По БНТ стартира "Шоуто на политиците" на Любомир СтойковВсеки вторник експертът в публичните комуникации и мода - проф. Любомир Стойков, ще води рубриката „Шоуто на политиците“ в любимото на много зрители ТВ предаване „100% будни“ по БНТ1. В нея той ще представя политиката под различен ъгъл, като ще анализира поведението, политическата комуникация и дрескода на съвременните държавници. Проф. Стойков ще търси отговорите на въпросите - къде е шоуто, къде реалната политика и къде е намесата на сивите кардинали - PR-експертите.

подробно...


Бляскав ревю-спектакъл за "БГ модна икона 2021"


Бляскав ревю-спектакъл за "БГ модна икона 2021"По време на дванадесетото издание на годишните награди за най-стилни и успешни българи „БГ модна икона 2021" се състоя бляскав ревю-спектакъл на Академията за мода. Непосредствено преди официалната церемония, специално за гостите на събитието, актуални колекции представиха утвърдени модни къщи и носители на приза „Златна игла” през годините. Свои произведения показаха и талантливи млади дизайнери – студенти на проф. Любомир Стойков от Национална художествена академия, специалност „Мода”. 

подробно...


Кампанията "Твоят избор има значение" в подкрепа на българското


Кампанията "Твоят избор има значение" в подкрепа на българскотоИзпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в партньорство с Българската търговско-промишлена палата, Асоциацията на индустриалния капитал в България, Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България, Българската стопанска камара и Българската национална телевизия като медиен партньор обединиха сили в инициативата "Твоят избор има значение".

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Жана Жекова


Дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи