Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Акценти от седмицата

Акценти от седмицата


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Мис България 2013 избира посланик на българското кисело мляко в Токио


Мис България 2013 избира посланик на българското кисело мляко в ТокиоНай-красивата българка, Нанси Карабойчева, ще бъде официален представител на страната ни на церемонията по избирането на нов посланик на българското кисело мляко в Япония. Събитието ще се състои в Токио на 14 май 2014.

подробно...


Между 5 и 12 април е най-вероятно да заченете следващото Бебе на годината


Между 5 и 12 април е най-вероятно да заченете следващото Бебе на годинатаПо традиция, всяка пролет организаторите на Националната кампания Бебе на година анонсират така наречените "горещи дни" за зачеване. Щастливките, забременели в периода 5 - 12 април, с най-голяма вероятност ще родят своите бебета на 1 януари 2015 г. Дали късметът ги е споходил, ще покажат чертичките от теста за бременност в края на този месец.

подробно...


"Северно сияние" от модна къща "ОДЕТА"


"Северно сияние" от модна къща "ОДЕТА"Модна Къща „ОДЕТА” засне новата си колекция сватбени, вечерни и бални тоалети. Младата дизайнерка Валерия Димитрова /Лазарчева/ нарече колекцията си „Северно Сияние”.

подробно...


Най-стилните звезди по време на церемонията по връчване на наградите "Оскар"


Най-стилните звезди по време на церемонията по връчване на наградите "Оскар"В най-важната нощ за света на киното целият елит на Холивуд иска да се покаже в най-добрата си светлина. Затова холивудските особи избират творенията на световно известни дизайнери като Версаче, Армани, Диор, Гучи.
Вижте как се преобразиха тази година любимите ни актриси.

подробно...


Бебе с ДНК от трима родители - възможност или заплаха?


Бебе с ДНК от трима родители - възможност или заплаха?Американските здравни власти обсъждат възможността за одобряването на нов вид ин витро оплождане, използвайки ДНК от трима родители, съобщи Си Ен Ен. Според някои учени методът ще е опит да се предотвратят наследствени заболявания, смъртоносни болести или тежки респираторни проблеми.

подробно...


"Агресия" облече българските олимпийци


"Агресия" облече българските олимпийциБългарският олимпийски комитет представи официалните облекла на делегацията за зимните игри „Сочи 2014”. Церемонията бе в представителния магазин на модна къща "Агресия" на бул. "България" № 58. Българските участници на Зимните олимпийски игри в Сочи ще се радват на комфортни официални облекла в тъмносиньо и кафяво.

подробно...


Деси Бакърджиева с LUXURY визия


Деси Бакърджиева с LUXURY визияНа 22 януари в Piece of Paradise Вили Боршукова и салони "Магама" представиха за първи път в България новата италианска боя LUXURY. Специален гост на официалната премиера беше г-н Енрико Делара, мениджър на LUXURY HAIR COLOR за Северна и Източна Европа.
Лице на боята за България е чаровната актриса Деси Бакърджиева, която представи на гостите новия LUXURY цвят на косата си, облечена в луксозна рокля от Rose Fashion House.

подробно...


Топ модели на "Ивет Фешън" ни връщат към блясъка на 90-те години


Топ модели на "Ивет Фешън" ни връщат към блясъка на 90-те годиниДългоочакваният календар на "Ивет Фешън" за 2014 отново ще изненада ценителите на красотата. Повече от 10 години агенцията представя уникалния моден календар, който има истинска колекционерска стойност.
"Born in the 90s" не е обикновен календар, той е разходка из едно отминало, но емблематично време.

подробно...


Модни тенденции при аксесоарите за Пролет/Лято 2014


Модни тенденции при аксесоарите за Пролет/Лято 2014Подбрахме за Вас най-горещите тенденции при аксесоасите за идния топъл сезон на някои от най-известните дизайнери.

подробно...


Повече от 7 милиона момичета годишно забременяват непълнолетни


Повече от 7 милиона момичета годишно забременяват непълнолетниОколо 7.3 милиона момичета под 18-годишна възраст раждат всяка година в развиващите се страни, поставяйки живота си в опасност.
Този проблем може да бъде разрешен само чрез промяна в отношението на обществото, съобщи ООН.
Повечето са от Субсахарска Африка и Южна Азия, като една десета от момичетата в Бангладеш, Чад, Гвинея, Мали, Мозамбик и Нигер са родили дете преди да навършат 15 години, съобщи Фондът на ООН за населението.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мариана Векилска


Водеща на сутрешния блок “Тази сутрин” на БТВ.
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи