Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Акценти от седмицата

Акценти от седмицата


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Българска Модна Асоциация с щанд на White Label Expo в Лондон


Българска Модна Асоциация с щанд на White Label Expo в ЛондонНа 27 и 28 ноември в изложбения център Excel London се състоя Whitel Label World Expo - световно изложение за електронна търговия и стоки с бял етикет. Българска Модна Асоциация взе участие със собствен щанд, на който представи облекла и аксесоари от различни български производители, сред които марките за дамски облекла Рени Стил и Wolf Walley, дамско и мъжко бельо с марка Бижу, бански костюми от Maya Ilieva, ръчно рисувани шалове на художника Дилян Дочев - DiL, чорапи от Феникс 94, мъжки ризи от Буламмас, рокли с детски рисунки Dress to Impress и други.

подробно...


Вицепрезидентът Илияна Йотова откри "ТексТейлър експо 2019"


Вицепрезидентът Илияна Йотова откри "ТексТейлър експо 2019"„ТексТейлър експо“ е значимо събитие, защото показва технологични иновации, постиженията на български фирми за готово облекло, а също - на ученици и студенти, които са бъдещите дизайнери. Това заяви вицепрезидентът Илияна Йотова, която откри второто издание на изложението за текстил и мода. То продължава от 7 до 9 ноември 2019 г. в Международен панаир Пловдив с участието на 75 фирми, организации, средни и висши училища от осем държави. Специален гост е дизайнерът Иван Донев, който вече има световно признание.

подробно...


Българската Модна Асоциация в партньорство с БТПП


Българската Модна Асоциация в партньорство с БТППСъздадената през септември Българска Модна Асоциация дава силна заявка за активна дейност още с генезиса си: вече е планирала участие на редица събития у нас и в чужбина, с цел популяризиране на българската мода и подпомагане на фирмите от тази индустрия при навлизането им на чуждестранни пазари.

подробно...


Подем в отношенията между Кралство Мароко и България


Подем в отношенията между Кралство Мароко и БългарияВ Резиденцията на Кралство Мароко в София бяха обявени актуалните новини свързани с развитието на отношенията между Мароко и България. Новосъздадената смесена Mароканско-българска търговско-промишлена палата (МБТПП) е в основата на активизирането на отношенията между двете страни. Дейността на палатата стартира с мащабен проект – Фабрика за космически храни.

подробно...


Академията за мода подпомага президентската кампания за абитуриенти, лишени от родителски грижи


Академията за мода подпомага президентската кампания за абитуриенти, лишени от родителски грижиАкадемията за мода с председател проф. Любомир Стойков отново се включи в благотворителната инициатива „Подкрепи една мечта“ на президента на Република България Румен Радев. Бални рокли и абитуриентски костюми получиха десетки младежи, израснали без родители. В партньорство с Академията за мода кампанията подкрепиха: модна къща Desizo Monni, дизайнерката Жана Жекова, модна къща „Романтика фешън“ с дизайнер София Борисова, Христо Чучев и Радослава Лазарова, дизайнер на модна къща „Блинк“.

подробно...


Новият български филм "ОПЪРНИЧАВИТЕ" тръгва по кината


Новият български филм "ОПЪРНИЧАВИТЕ" тръгва по кината"Опърничавите" е филм за любовта, но от по-различна и интересна перспектива. Една случайна среща се превръща в борба за надмощие и премерване на сили – между мъж и жена, между различни характери и поколения. И тази устременост към победа, ще превърне съревнованието в изпепеляваща любов.

подробно...


Уникални шевици и дантели: Кодове на българската непреходност


Уникални шевици и дантели: Кодове на българската непреходностВ столичната „Галерия 2.0“ бе открита впечатляващата изложба „Вардарки“ (Духовни пазителки) на Руми Белева. Оправдано вниманието на посетители и ценители беше привлечено от красивите и стойностни миниатюри, изработени от авторката. Те са направени с много любов, майсторство и респект към народното наследство. В основата на тези нежни и заедно с това категорични послания са находки от старите ракли: ръчно плетени дантели, с памучни и копринени конци; български шевици, избродирани върху ленена и обикновена панама; декорации с мъниста, седефени, сребърни и други аксесоари и ръчно рисувани елементи. 

подробно...


В деня на щастието вижте коя е страната с най-щастливо население


В деня на щастието вижте коя е страната с най-щастливо населениеМеждународният ден на щастието се отбелязва на 20-ти март съгласно резолюция 66/281 на Общото събрание на ООН от 28 юни 2012 г. Финландия е начело в класацията на ООН като страната с най-щастливо население.

подробно...


Най-добре облечените дами на Оскари 2019


Най-добре облечените дами на Оскари 201991-вата церемония по връчването на наградите на Американската филмова академия по традиция беше сцена на елеганти тоалети и бижута, които знаменитостите представяха на червения килим. Много от тях бяха уцелили подходящия за тях стил и тоалетите подчертаваха тяхното излъчване. Представяме ви най-добре облечените според нас звезди.

подробно...


Куклата Барби става на 60 години, има собствен стилист, гримьор и фотограф


Куклата Барби става на 60 години, има собствен стилист, гримьор и фотографТази година куклата Барби навършва 60 години и все още няма нито една бръчка. Блондинка или брюнетка, черна или бяла, принцеса или президент, Барби е завинаги любима на младите момичета, дори и да е предизвикала противоречия през годините.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Невена Калудова


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи