Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Здраве и красота

Здраве и красота


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Какви са ползите от работата в офис?


Какви са ползите от работата в офис?Хората, които работят в седнало положение е по-малко вероятно да страдат от различни заболявания.
Повечето хора смятат, че работата пред компютъра уврежда сериозно организма и стойката ни.
Но ново изследване показва изненадващи резултати, че неподвижното стоене в продължение на часове може да спести на тялото ви доста главоболия, с които бихте се сблъскали, ако работехте физическа работа.

подробно...


Три чаши кафе дневно срещу рак на черния дроб


Три чаши кафе дневно срещу рак на черния дробТри чаши кафе на ден намаляват риска от рак на черния дроб с до 50%, показват нови проучвания. Авторът на едно от изследванията, д-р Карло Ла Векия от Института за фармакологични изследвания "Марио Негри" в Милано, заяви: "Нашето изследване потвърждава минали заключения, че кафето е добро за вашето здраве и особено за черния дроб".

подробно...


Мръсният въздух е канцерогенен!


Мръсният въздух е канцерогенен!Замърсяването на въздуха е канцерогенен фактор, установи изследване на Международната агенция за изучаване на рака (IARC).
Изследването по-специално доказа връзката между замърсяването на въздуха и рака на белите дробове и на пикочния мехур.
Въпреки че нивото на замърсяването на въздуха е различно в различни части на света, изводите на агенцията са валидни за цялата ни планета!

подробно...


Оливия Уайлд за красотата


Оливия Уайлд за красотатаАктрисата Оливия Уайлд призна, че никога не се е чувствала по-привлекателна.

подробно...


Хапвайте зеленчуци срещу радиация


Хапвайте зеленчуци срещу радиацияКарфиолите, брюкселското зеле и броколите защитават организма от радиацията по време на лечение на ракови заболявания, откриха американски учени.

подробно...


Каква е връзката летище-инсулт?


Каква е връзката летище-инсулт?Рискът от инсулт, инфаркт и сърдечно-съдови заболявания се увеличава с 10-20% в райони, в които има повишени нива на шум от самолетни двигатели, сочи изследване, публикувано в "Бритиш медикъл джърнъл", цитирано от Би Би Си.
Проучването на експертите е обхванало 3,6 милиона души, живеещи в района около лондонското летище Хийтроу. Специалистите са съгласни, че преди рева на самолетните двигатели много други фактори водят до повишаване на риска от изброените горе заболявания.

подробно...


Гуен Стефани със собствена колекция лак за нокти


Гуен Стефани със собствена колекция лак за ноктиПевицата Гуен Стефани ще създаде собствена колекция лак за нокти за известната марка "OPI".

подробно...


Подберете подходящия цвят храна според нуждите на организма си


Подберете подходящия цвят храна според нуждите на организма сиСиньо, червено, зелено и жълто - плодовете съдържат витамини според цветове си, казват германски специалисти.
Зеленият цвят намалява високия холестерол и засилва имунната система. Хлорофилът, съдържащ се в зелените плодове и зеленчуци, отговаря за по-доброто използване на кислород от мозъчните клетки. Особено ценни са броколи, спанак и киви.

подробно...


Зехтин за здрави кости


Зехтин за здрави костиНе само млечните продукти са източник на калций, показва ново изследване, според което зехтинът е от съществено значение за здравината на костите.
Ако имате непоносимост към млечните продукти, избягвате храни от животински произход или по някаква друга причина не консумирате мляко и сирене, тогава незабавно трябва да потърсите алтернативен източник на калций.

подробно...


Рискът от развитие на рак при деца заченати инвитро е с 33% по-висок


Рискът от развитие на рак при деца заченати инвитро е с 33% по-високДецата, заченати инвитро са една трета по-склонни да се разболеят от рак, показва ново проучване.
Учените смятат, че децата родени след лечение на безплодие са с 33% по-застрашени от рак.
Те също така са с 65% по-вероятно да развият левкемия.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Красимир Радков


комедиен актьор
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи