Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Топмоделът Кристина Несторова на корицата на летния брой на Сватбен каталог


Топмоделът Кристина Несторова на корицата на летния брой на Сватбен каталогТопмоделът Кристина Несторова е на корицата на летния брой на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – Сватбен каталог. Пред обектива на модния фотограф Ивайло Станев, Кристина позира в атрактивен тоалет от колекция Lace magic 2015 на София Борисова, която наскоро, за трети път, беше отличена с приза Златна игла за дизайнер на годината.

подробно...


Мистър България Мартин Иванов в новия брой на Coiffure Beauty


Мистър България Мартин Иванов в новия брой на Coiffure Beauty Отвсякъде лъха на лято и море, затова се потапяме в необятната шир на летните теми. Загряваме още с корицата, която този път е мъжка и сексапилна. Става дума за най-успешния Мистър България – Мартин Иванов, неговото перфектно тяло и свежо настроение. Продължаваме с темата за хлора във водата и какви изненади крие той за нашата коса.

подробно...


За булките на лято 2015


За булките на лято 2015В разгара на сватбения сезон, новият брой на сп. БУЛКА е пълен с горещи предложения за младоженците. В ролята на булка е Ива Екимова с рокля Haute couture в силует "Русалка" от колекцията на Bridal House by Justin Alexander.

подробно...


Бони и нейната история в албума "Продължавам" в новия брой на Coiffure Beauty


Бони и нейната история в албума "Продължавам" в новия брой на Coiffure BeautyСпециален гост този брой е певицата Бони, която се завръща по-силна от всякога. Очаквайте с нетърпение промоцията на новия й албум „Продължавам“, която ще се състои на 12 май. Още новости и любопитни истории от нея в специално интервю за Coiffure Beauty. В този брой интервютата с интересни личности са в изобилие. На гости на изданието е Джозеф Коняк от Diva Pro Style, който показа малки хитрини за перфектна вечерна прическа. Симонета Масиеро пък разказа за това, как се създават тенденциите в една от най-големите компании за професионална козметика Framesi.

подробно...


Елена Кучкова за Cuccio Professional в априлския брой на Coiffure Beauty


Елена Кучкова за Cuccio Professional в априлския брой на Coiffure BeautyЕлена Кучкова – широко скроена с огромна усмивка на лицето гостува в новия брой. Тя засне специалнa фотосесия за американския бранд Cuccio Professional и сподели как се промени животът й след Биг Брадър и конкурса Мис Плеймейт, за какво мечтае и как обича да релаксира. Всичко това и още интересни факти за нея търсете в ексклузивното интервю в новия брой на Coiffure Beauty.

подробно...


Coiffure Beauty на 10 години


Coiffure Beauty на 10 годиниЗаедно с настъпването на пролетта през март празнуваме и 10 години от издаването на първия брой на Вашето списание за коса Coiffure Beauty. За 10 години ние от Coiffure Beauty се родихме, проходихме, пораснахме. Учихме се в движение, отворихме сетивата си за света, бяхме любознателни. Продължаваме да надграждаме своя опит, да се развиваме интерактивно, да създаваме история. Не забравяме и своите верни колеги, партньори, читатели – всички наши приятели, с които заедно вървим по пътя на красотата.

подробно...


Йордана Димитрова - лице на Harper's Bazaar за Март


Йордана Димитрова - лице на Harper's Bazaar за МартБизнес дамата Йордана Димитрова - Директор Развитие и Продажби в строително- инвестиционна компания "МАНОВ и синове" - е новото лице на корицата на модното списание "Харпърс Базар" за месец март 2015.

подробно...


Идеи за пролетната сватба от Сватбен каталог


Идеи за пролетната сватба от Сватбен каталогАвторски тоалет на дизайнер Нури Димитрова е на пролетната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. Корицата и фотосесията на списанието са заснети от модния фотограф Владимир Кадънков, а на кадрите позира моделът на агенция Visages Бояна Кантарска.

подробно...


За булките на Пролет 2015


За булките на Пролет 2015За новия сватбен сезон, сп. БУЛКА представя богат избор от идеи - от модата и красотата, до всичко за тържеството. В ролята на младоженци са Ели Гигова и Евгени Минчев - тя с рокля на Pronovias от Bridal Fashion - колекция 2015, от луксозен морбидо тюл с диагонален прецизен набор в горната част и ефектна многослойна пола с бордюр от гъвкава дискретна мрежа, той - със смокинг на Cacharel.

подробно...


През Март: Жизел Бюндхен на корицата на британския Vogue


През Март: Жизел Бюндхен на корицата на британския VogueБюндхен, която е заработила 47 милиона долара през 2014 година, позира в нова фотосесия за британското издание на списанието.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мирослав Стамов


собственик на верига бутици “Мирó фешън”
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи