Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


За булките на зимата


За булките на зимата С поглед в новия сватбен сезон, зимният брой на сп. БУЛКА представя горещи модни предложения за 2017-та. В ролята на булка е Ирена Милянкова, която е с рокля на Модна къща Banderol в пепелно розов цвят - с топ от бродирана фина френска дантела и пола от клоширан сатен, с ръчно нашит кристален тюл, създаващ 3D ефект на въздушни облаци.

подробно...


Марина Кискинова като принцеса във фотосесия за Coiffure Beauty


Марина Кискинова като принцеса във фотосесия за Coiffure BeautyПевицата и актриса Марина Кискинова е лицето на корицата на сп. Coiffure Beauty за месец ноември 2016. Тя позира за романтична фотосесия с леки къдрици, нежен грим и актуален маникюр.

подробно...


Списание "Мода" отпразнува своя 20-и рожден ден


Списание "Мода" отпразнува своя 20-и рожден денБългарското списание "Мода" отбеляза своя 20-и рожден ден със стилно парти. Със задължителен дрескод „червен акцент“ приятелите и партньорите на списанието с дългогодишна история се събраха в голямата ротонда на Serdika Center, за да отпразнуват неговия юбилеен рожден ден. По време на събитието имаше много приятни изненади. Главният редактор и креативен директор на „Мода“ – Петя Чолакова, изказа благодарности към всички, уважили празника. Слово за историята и значението на списание „Мода“ произнесе проф. Любомир Стойков, който е бил негов главен редактор през 1997 година и дългогодишен автор. Той сподели: „Списание „Мода“ е основано от Йордан Габерски. В самото начало редактор е Юрий Дачев, а художник – Кирил Гогов.

подробно...


Певицата Марина Кискинова на корицата на Coiffure Beauty


Певицата Марина Кискинова на корицата на Coiffure BeautyНоемврийският брой на списанието ще ви зареди с мощна доза от събития в професионалния бранш, които се състояха през октомври. Фризьори, маникюристи и козметици имаха възможността да си сверят часовника и да обменят мнения и професионален опит със своите колеги. На фона на натоварения откъм събития месец на гости ни е една нежна муза, певица, актриса, дори художник – младият талант Марина Кискинова. Какво я вълнува в момента и какво се случва около новия видеоклип на песента Insomnia, ще прочетете само на страниците на Coiffure Beauty.

подробно...


Есенната сватба в новия брой на СВАТБА


Есенната сватба в новия брой на СВАТБАМожете ли да си представите по-красива от есенната сватба? Цветовете на тържеството са в абсолютна хармония с цветовете на природата. А палитрата е с много нюанси – най-прекрасните измежду всички пастелни тонове. Изберете вашите, потърсете съвет или идея, разгърнете страниците на новия брой на списание СВАТБА, за да откриете всичко по темата на едно място.

подробно...


Луди по цветовете с новия брой на Coiffure Beauty


Луди по цветовете с новия брой на Coiffure BeautyПрез октомври настъпва промяна – наречете го смяна на сезоните, различно влияние на слънцето или луната. И ние в новия брой на Coiffure Beauty ще ви разкажем за една промяна – по-точно ще ви разкажем за новите цветове, които ще владеят този есенно-зимен сезон. Марги Любомирова е нашият вещ консултант по въпроса. Като член нa българската секция на Haute Coiffure Francaise и част от екипа на известната в коафьорските среди Летисия Генау, тя ни разказва подробно за опушените тонове, хитовото бежоворусо, цвят френско кафе и студеночервено, но с една нотка топлина. Oт нея разбрахме, че бретоните ще са новият хит в подстригванията. Какво още ще е модерно, може да прочетете в подробния материал в новия брой на Coiffure Beauty.

подробно...


50то юбилейно издание на списание Сватбен каталог


50то юбилейно издание на списание Сватбен каталогВъзхитителна рокля на световната модна линия St.Patrick by Pronovias Fashion Group е на корицата на 50-то юбилейно издание на списание Сватбен каталог. Тоалетът е част от новата колекция на испанската модна компания Pronovias и се предлага у нас от сватбен център Брилянтин в град Бургас. Корицата и фотосесията на списанието са заснети от модния фотограф Костадин Кръстев-Коко в хотел ресторант Montecito в София и представляват свежи и артистични интерпретации на сватбената тема.

подробно...


Какво да очакваме от новия брой на списание БУЛКА Есен 2016


Какво да очакваме от новия брой на списание БУЛКА Есен 2016Този сезон в ролята на булка е Михаела Филева и за корицата позира с изящен Haute Couture модел в прав силует - дело на дизайнера Христо Чучев за HC Hristo Chuchev Design. Съчетава няколко вида дантела, а рамената са оформени и подчертани с ръчно нашити кристали Swarovski.

подробно...


Нейно величество булчинската рокля, представена от Мадлен Иванова на корицата на новия брой на СВАТБА


Нейно величество булчинската рокля, представена от Мадлен Иванова на корицата на новия брой на СВАТБАМоделът Мадленa Иванова сияе в приказна булчинска рокля на Justin Alexander от BRIDAL HOUSE на корицата на най-добрия сватбен гид – списание СВАТБА. Красавицата изглежда неотразимо в един от най-запомнящите се модели от новата колекция на марката. Бижутата и аксесоарите са отново на BRIDAL HOUSE, а фотографията е дело на VPhotography - Valkanov&Presolski.

подробно...


Топмоделът Алекс Йорданова е на корицата на Сватбен каталог


Топмоделът Алекс Йорданова е на корицата на Сватбен каталогТопмоделът Алекс Йорданова е на корицата на летния брой на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – Сватбен каталог. Алекс блести в рокля от колекция 2016 на световната марка Demetrios, предлагана в България от сватбен салон Areti в София. Корицата и фотосесията на списанието са заснети с безспорен професионализъм от Костадин Кръстев-Коко, двукратен лауреат на приза Златна игла за моден фотограф на годината.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Фани Пападопулу


моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи