Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Списание СВАТБА - лято 2018


Списание СВАТБА -  лято 2018Списание СВАТБА откри акцентите на лятото. На страниците на списанието ще разберете как да намерите своята рокля за сватба на морето, както и да наблегнем на важните детайли като кройка, стил, материя

подробно...


Лятното издание на Сватбен Каталог идва с рокля Demetrios на корицата


Лятното издание на Сватбен Каталог идва с рокля Demetrios на корицатаПриказна рокля Demetrios от сватбен салон Areti е на лятната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. В новия брой на списанието детайлно са представени подходящи за летния сезон сватбени и официални рокли на най-известните български и световни модни дизайнери.

подробно...


Булка Лято 2018


Булка Лято 2018С лятно настроение за незабравимо сватбено тържество, новият брой на сп. БУЛКА представя горещите тенденции за сезона. На корицата е Елена Караколева - Мисис България и Мисис Европа, с хитовия модел на Bridal Fashion от колекция 2019 на една от най-успешните марки Modeca.

подробно...


Пролетта винаги е вдъхновяваща със списание СВАТБА


Пролетта винаги е вдъхновяваща със списание СВАТБАПролетните сватби носят специално очарование и символика за красиво ново начало, за първи стъпки в постигане на мечтите, за важни решения. В света на сватбените тържества, това е вълшебен момент, зареден с много нови идеи и вдъхновена креативност. Списание СВАТБА представя с вълнение новите творения на големите имена в сватбената мода по света и у нас. В новия брой четете какво се случи на подиума на Chanel Haute Couture 2018 в Париж. Знаете, че модната линия на марката е знакова за всеки сезон.

подробно...


Списание Сватбен каталог с пролетен брой - колекция 2018 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group на корицата


Списание Сватбен каталог с пролетен брой -  колекция 2018 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group на корицатаРокля от колекция 2018 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group, предоставена от Сватбен център Брилянтин е на пролетната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...


За булките на пролет 2018


За булките на пролет 2018Изпълнен със свежи модни предложения за булките на пролетта, в новия брой на сп. Булка ще откриете идеи за мечтаната сватбена рокля, прически и грим. Радина Кърджилова - лице на корицата, представя тоалет и тиара от Bridal Fashion на Atelier Pronovias.

подробно...


Куини-Алис и Ивел Йорданов авантюристи в новия Harper’s Bazaar Bulgaria


Куини-Алис и Ивел Йорданов авантюристи в новия Harper’s Bazaar Bulgaria В предстоящия нов брой на модната библия Harper’s Bazaar Bulgaria изгряват топмоделите Куини-Алис и Ивел Йорданов, а темата и концепцията на фотосесията им е “Авантюристите”, пишат от ПРофайл.

подробно...


Списание Сватбен каталог със зимен брой - сватбени и официални рокли на най-известните български и световни дизайнери


Списание Сватбен каталог със зимен брой - сватбени и официални рокли на най-известните български и световни дизайнериРокля от колекция 2018 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group, предоставена от Сватбен център Брилянтин е на зимната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...


За булките на зимата


За булките на зиматаВ навечерието на Коледните празници, новият брой на сп. БУЛКА отправя нестандартен поглед към българските традиции. Роклята в бяло, зелено и червено, изработена от дантела, шифон и жакард носи българския дух и е дело на Модна къща Banderol. Визията е завършена с аксесоар за глава с флорални елементи, символизиращи плодородие, оригинални 200-годишни пафти и старинни бижута. В ролята на булка е Мая Мирчева - модел на Visages Models Group, която поэира с още 11 тоалета на известни български и чужди марки, за да представи многоликия образ на зимната младоженка. Модните страници ще ви запознаят още с колекции 2018 за новия сватбен сезон, с етикета на церемониалния костюм за младоженеца и с изкушаващи предложения от официални тоалети за абитуриентките.

подробно...


Мила Христова на корицата на списание "Мода"


Мила Христова на корицата на списание "Мода"Мила Христова е лицето на корицата на сп. „Мода“ за месец ноември. Красивият модел позира в перфектна форма за нежна фотосесия с носталгичен мирис на лято в Avaton Luxury Villas Resort на Халкидики. По време на снимките тя сменя няколко актуални модни предложения на Patrizia Pepe, „Зара“ и H&M. Фотографиите са дело на Петя Чолакова, а гримът на Християна Димитрова. От страниците можете да научите още с какви тренировки моделът поддържа перфектна си фигура и какъв е хранителният режим, който спазва.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Росица Парашкеванова


Главен дизайнер на “Виктория Уникат”
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи