Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Как да преодолеете раздяла ще научите от книгата на Вихра Петрова


Как да преодолеете раздяла ще научите от книгата на Вихра ПетроваВихра споделя, че върху този проект е работила доста време. Книгата е плод на дългогодишни проучвания, срещи, разговори, наблюдения, четене и опит. Темата на книгата е проблем, с който почти всеки се е сблъсквал в своя емоционален свят...

подробно...


Мис България  2018 на корицата на на списание Сватбен каталог


Мис  България  2018 на корицата на на списание Сватбен каталогМис България 2018 - Теодора Мудева, в рокля от колекция 2019 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group, блести на корицата и във фотосесията на юбилейното 60-то издание на списание Сватбен каталог.

подробно...


Списание "Сватба" – сезон пролет 2019


Списание "Сватба" – сезон пролет 2019Сватбите на пролетта улавят свежестта на сезона между студената зима и знойното лято. Пролет, пролет, полет... Сезонът, в който сме най-жизнени, енергията, която витае във въздуха се отразява на настоението ни и душите ни запяват. Красиво, нали? Новият брой на списание „Сватба“ е вдъхновен точно от преходността на пролетния сезон. От неусетното преминава от зима към лято и вълнуващите промени в природата.

подробно...


Списание Сватбен Каталог със зимен брой


Списание Сватбен Каталог със зимен бройРокля от колекция 2019 на St.Patrick by Pronovias Fashion Group, предоставена от Сватбен център Брилянтин е на зимната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...


Списание Булка със зимен брой


Списание Булка със зимен бройКакви са горещите тенденции за сезона в булчинската мода – отговорите ви очакват в новото издание на сп. Булка, вече на пазара! Прекрасната Нора Шопова е лице на зимния брой, облечена с романтична рокля на FEDE fashion studio от копринен матов сатен, декориран с фина дантела в екрю на дизайнер Вяра Георгиева.

подробно...


Ким Кардашиян с фотосесия за списание Richardson


Ким Кардашиян с фотосесия за списание RichardsonИзвестната актриса и модел Ким Кардашиян се разголи за новия брой на списание „Ричардсън“ за фото-тема, посветена на секса и сексуалността.

подробно...


Календарът на Pirelli за 2019 година беше заснет от Албърт Уотсън


Календарът на Pirelli за 2019 година беше заснет от Албърт УотсънФотографът, чиито снимки са се появявали на над 100 корици на „Вог” по целия свят, засне фотосите за календара този април на място между Маями и Ню Йорк. Малко подробности са известни, но огромното портфолио на Уотсън, включващо портрети на Алфред Хичкок, Стив Джобс, Дейвид Бауи и Кейт Мос, го направиха ясен претендент за проекта.

подробно...


Списание Сватбен каталог с есенно издание


Списание Сватбен каталог с есенно изданиеПрез всеки нов сезон от годината на страниците на Сватбен каталог детайлно се представят сватбени и официални тоалети на най-известните български и световни модни дизайнери. И при сватбените облекла цветовите тенденции често кореспондират с гамите, които се срещат в природата през съответния сезон на събитието.

подробно...


Списание СВАТБА - Есен 2018


Списание СВАТБА - Есен 2018Тази година есента е облечена в Бохо Шик. Какво е това? BoHo(Bohemian Homeless) терминът датира от първата половина на 20-ти век. Големи писатели, интелектуаци и дори политици, са определяни като бохеми. Дизайнерката Савана Милър, описва истинския бохем като „човек, който има способността да оценява красотата на дълбоко ниво, романтик, който не познава граници, чийто свят е негово собственотворение, човек, който не живее в кутия“.

подробно...


За булките на есен 2018 - нов брой на сп. БУЛКА


За булките на есен 2018 - нов брой на сп. БУЛКАОбем, дантела и кристален блясък олицетворяват визията на младоженката този сезон. В ролята на булка е Николета Лозанова, която позира с рокля на Bridal Fashion от колекция Enzoani 2019. Моделът е с корсетна горна част и гол гръб от френска дантела с ръчно нашити кристали Swarovski и пола от 30 метров италиански тюл с асиметричен дизайн и богат шлейф.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Кали


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи