За булките на Пролет 2015


За новия сватбен сезон, сп. БУЛКА представя богат избор от идеи - от модата и красотата, до всичко за тържеството. В ролята на младоженци са Ели Гигова и Евгени Минчев - тя с рокля на Pronovias от Bridal Fashion - колекция 2015, от луксозен морбидо тюл с диагонален прецизен набор в горната част и ефектна многослойна пола с бордюр от гъвкава дискретна мрежа, той - със смокинг на Cacharel. Красавицата и Лордът споделят и мисли за приятелството, любовта, мечтите...


За булките на Пролет 2015

Над 100 модни предложения ще ви потопят в най-новите тенденции за сезона. Булката на пролетта е дръзка и очарователна, а визията й впечатлява с разнообразие. Младоженецът може да избира между вечната класика - костюмът или официалния за случая смокинг, а защо не и фрак? Всичко зависи от стила на сватбеното тържество!

В сезона на баловете хит са плисета, злато и метален блясък. С поглед върху "Роклята", на страниците на списанието ви очакват и идеи за абитуриентката - от тоалета, до избора на прическа и грим!

Какво съветва сватбеният флорист за декорацията на тържеството, какъв е етикетът при разрязване на сватбената торта и всичко от А до Я за вашето красиво начало.


Пролетният брой разкрива и коя е "Булка на годината" от конкурса за 2014 на сп. БУЛКА и кои са поощрените участници - www.spisaniebulka.com