Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Лице на брой 101 на списание "СВАТБА" е Валерия Георгиева - победителката от телевизионният формат ЕРГЕНЪТ


Лице на брой 101 на списание "СВАТБА" е Валерия Георгиева - победителката от телевизионният формат ЕРГЕНЪТПредставяме ви кадри от фотосесията на есенното издание с прекрасната Невена Кръстева и лицето на броя - Валерия Георгиева, победителката от телевизионният формат ЕРГЕНЪТ, която грее на корицата, облечена в прекрасна рокля на BRILIANTIN, гр. Бургас!

подробно...


Емануела е на корицата на новия пролетен брой на списание СВАТБА


Емануела е на корицата на новия пролетен брой на списание СВАТБАЕмануела е облечена с рокля на Fleur на Milla Nova и носи тиара с естествени перли на Vera Wang от Bridal Fashion.

подробно...


Жените със стил и вкус са по-влиятелни от всякога


Жените със стил и вкус са по-влиятелни от всякогаКнигата „Световни модни икони“ е една от най-четените в сферата на визуалната култура, лайфстайла и модата. Бързото ѝ изчерпване наложи нейното трето, допълнено, издание. Трудът на известния културолог, медиен анализатор и експерт по имидж и стил проф. Любомир Стойков е посветен на стила и публичното поведение на едни от най-харизматичните жени в света. Анализирани са елегантността и красотата на такива влиятелни дами, които са оставили и оставят дълбоки следи в обществото и културата – всяка за своето време, като Анна Уинтур, Бионсе, Виктория Бекъм, Грейс Кели, Грета Гарбо, Даяна, Жаклин Кенеди Онасис, Кейт Мидълтън, Коко Шанел, Марлене Дитрих, Мерилин Монро, Мишел Обама, Одри Хепбърн, Рания и Сара Джесика Паркър.

подробно...


Александра Гърдева от Ергенът на корицата на списание СВАТБА


Александра Гърдева от Ергенът на корицата на списание СВАТБАhttps://cdn.fashion.bg/img22/svatba01_m.jpg

подробно...


Новият брой на сп. Булка - наръчник в организацията от А до Я


Новият брой на сп. Булка - наръчник в организацията от А до ЯЗа новия сватбен сезон, сп. Булка - вече на пазара, представя куп отбрани идеи в подготовката за Големия ден. Във фокуса са Колекции 2021 на дизайнерите, които сбъдват мечтите в бяло. Лице на броя е Йордана Димитрова.

подробно...


Сватбени и официални рокли 2020 в новия брой на Сватбен каталог


Сватбени и официални рокли 2020 в новия брой на Сватбен каталогРокля от колекция 2020 на White One by Pronovias Fashion Group, предоставена от Брилянтин-Бургас е на зимната корица на най-популярното издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...


Списание Сватба Зима 2019


Списание Сватба Зима 2019В новия си брой списание „Сватба“ демонстрира любовта си към студения сезон, залагайки на перфектен подбор сред най-добрите колекции на най-големите имена в бранша. Онези, които винаги улавят вашето настроение и чиито колекции хармонират по съвършен начин точно с този момент, в който вие се намирате.

подробно...


За булките на зимата


За булките на зиматаКакви са горещите тенденции за сезона в булчинската мода – отговорите ви очакват в новия брой на сп. Булка – вече на пазара! В него ще откриете вълнуващи модни предложения на български и чужди дизайнери, практични съвети за избора на рокля, аксесоари и бижута.

подробно...


Шарън Стоун на 61 години с фотосесия за Allure


Шарън Стоун на 61 години с фотосесия за AllureШарън Стоун изглежда много добре в последната си фотосесия за списания Алюр (Аllure), пише сайта Холивуд лайф.

подробно...


Списание Сватбен каталог Есен 2019


Списание Сватбен каталог Есен 2019Възхитителна рокля Demetrios от сватбен салон Areti е на есенната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...



Изберете страница:  « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Преслава


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи