Новият брой на сп. Булка - наръчник в организацията от А до Я

За новия сватбен сезон, сп. Булка - вече на пазара, представя куп отбрани идеи в подготовката за Големия ден. Във фокуса са Колекции 2021 на дизайнерите, които сбъдват мечтите в бяло. Лице на броя е Йордана Димитрова, чието име се свързва със стил, класа и елегантност. С последния си проект  "Великолепната жена", тя е личен пример и вдъхновява дамите, давайки им увереност и сила как да бъдат най-добрата версия на себе си. За корицата позира в рокля от Bridal Fashion, а моделът в стил "Принцес" с полуръкав е изработен от 25 метра мантила, ръчно обработена с фин брокат и отразява топ тенденцията за 2021-ва.
На страниците на любимото списание не само ще се срещнете с Джулия Робъртс и Ранди Феноли, но ще откриете истинско богатство от модни предложения. Тортата, локацията, подаръците - не сме пропуснали нищо! Бюти витрината ще ви потопи в света на най-новите парфюми, красотата и грижата с последните новости на козметичната индустрия.  Ще ви разходим в Салона на добрия стил, където са в услуга на дамите преди да кажат най-сладкото "Да". Ако мислите, че косата ви е изгубена кауза, имаме план в няколко стъпки с възстановяваща мисия и с грижа за цвета. Дори ще ви предложим място, където да отслабвате без да тренирате.

Списание БУЛКА

Ще разберете и какво споделят булките за своите сватби през отминалите месеци и как блестящо са се справили с всичко в период на пандемия. Подбрали сме 13 вълнуващи истории за силата на любовта и победата й над всичко.