Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Акценти от седмицата

Акценти от седмицата


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


20 ноември - Международен ден без тютюнопушене


20 ноември - Международен ден без тютюнопушене Днес е Международният ден без тютюнопушене. В България той преминава под мотото: "Мамо, татко не пушете, здравето ми запазете!"

подробно...


Благотворителният бал на фондация "Св. Иван Рилски" продължава да помага


Благотворителният бал на фондация "Св. Иван Рилски" продължава да помагаНа 22 октомври в Кемпински хотел Зографски София се състоя традиционния Есенен благотворителен бал, организиран от Фондация "Св. Иван Рилски". Целта му, както досега беше набиране на средства за безплатни зъбни протези за възрастни хора и за осигуряване на силиконови импланти на жени с карцином на гърдата.

подробно...


Кристо и "Ричмарт" с общ социален проект


Кристо и "Ричмарт" с общ социален проектПроектът „Русе - едно добро решение” цели да покаже възможностите на града и да покани хората да сбъднат мечтите си в Русе.

Кампанията, която популяризира проекта, е вдъхновена от песента „Оставам тук” на Кристо. Инициатори са Кристо, „Ричмарт” и други предприемачи в град Русе с подкрепата на Община Русе. Консултант на проекта е „Goldratt Consulting” - водеща световна компания за бизнес-консултиране

подробно...


Топ Ман стартира проект в подкрепа на териториалната мобилност на своите служители


Топ Ман стартира проект в подкрепа на териториалната мобилност на своите служителиОбщата цел на проекта е стимулирането на териториалната мобилност на заетите лица, които пътуват ежедневно до работното си място и не могат да ползват обществен транспорт. Специфичната цел на проекта е запазване заетостта на служителите на фирма Топ Ман чрез предоставянето на организиран транспорт, съобразен с местоживеенето и работното време.

подробно...


Известни личности с децата си дефилираха с очила KWIAT


Известни личности с децата си дефилираха с очила KWIATНа 24 септември в City Center Sofia известни личности със своите деца участваха в модно ревю на българската марка очила KWIAT ("Квят") в подкрепа на кампания за профилактика на детското зрение.

подробно...


Новата формула за успех в модната индустрия


Новата формула за успех в модната индустрияПроизводителят на мъжки облекла „Ричмарт”с управител Мартин Йорданов даде пресконференция днес 17 юни в Пресклуб БТА по повод успешното си представяне на световната конференция във Вашингтон, организирана от консултантската фирма „Голдрат” (Goldratt) от 8 до 11 юни. Пресконференцията беше посветена на перспективите за развитие на българската модна индустрия, водещите тенденции при мъжката бизнес мода и ревю-презентация с мъжки костюми.

подробно...


Фестивалът на Модата и Красотата 2014 ще се проведе на 29 юни


Фестивалът на Модата и Красотата 2014 ще се проведе на 29 юниФестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e един от най-големите и престижни модни форуми в България, на който се дава възможност на различни модни марки/български и чуждестранни/ да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. По традиция домакин на престижния форум е Гранд Хотел Варна, а организатор – Модна Агенция VIP Fashion Group.

подробно...


Красивите абитуриентки на Мис Бургас


Красивите абитуриентки на Мис БургасНа 24-ти май 2014 по традиция Бургас изпрати част от своите абитуриенти. В сравнение с предни години випуск 2014 се отличи с изключителен стил и индивидуалност в избора си на тоалети.

подробно...


Стефания Колева и Ваня Щерева с образцова визия от Вили Боршукова


Стефания Колева и Ваня Щерева с образцова визия от Вили БоршуковаНа 15 май 2014 г. (четвъртък) в салон MAGAMA се състоя демонстрация на водещите тенденции в прическите и грима за лято 2014. Стефания Колева и Ваня Щерева бяха преобразени от топ коафьора Вили Боршукова в актуални за сезона цветове и дължини. Тя постави акцент и върху тенденциите в абитуриентските фризури за предстоящите балове.

подробно...


Повече канали за комуникация и повече самотници


Повече канали за комуникация и повече самотнициПетък е. Работната седмица е към своя край, а на мен настроението ми е минорно. Казвам се Кари. Приятелките ми ще излязат със своите гаджета, ще вечерят със своите съпрузи и деца, събота ще се гушкат до обяд, после ще се разхождат с тях в парка, ще играят боулинг, ще гледат кино, ще ядат пица, а аз ще щракам каналите, ще сърфирам из интернет, ще подреждам дрехи, ще пера, ще ям набързо приготвена от вчера претоплена храна, ще работя в неделята, просто защото нямам какво да правя (а не както обичам да казвам, че е по задължение), ще напазарувам набързо, ще щракам каналите и пак ще сърфирам безцелно в интернет. Или казано накратко – ще чакам омразният уикенд да свърши, за да ме погълне работната седмица с натоварения си режим и тогава няма да ми се налага да мисля, че съм самотна.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Преслава


Поп-фолк певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи