Фестивал на Модата и Красотата 2014

Фестивалът на МОДАТА и КРАСОТАТА e един от най-големите и престижни модни форуми в България, на който се дава възможност на различни модни марки/български и чуждестранни/ да представят своите колекции пред специално подбрана аудитория. По традиция домакин на престижния форум е Гранд Хотел Варна, а организатор – Модна Агенция VIP Fashion Group.

Седмото издание на „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ 2014 ще се състои на 29 юни (датата е променена в знак на съпричастност с трагедията във Варна) от 20.00ч. в лятната градина на Гранд Хотел Варна в Комплекс „Св. Свети Константин и Елена“. Събитието ще се проведе в една вечер, на която ще присъстват над 600 гости от България и чужбина.

Фестивал на Модата и Красотата 2014 Фестивал на Модата и Красотата 2014

На Фестивала ще бъдат представени най-новите колекции на марките: „AMNESIA“, TEMPO CASUAL, PHARD и ZU ELEMENTS, детска мода от CARNIVAL KIDS, колекция бельо и бански костюми на “MILAVICA” и “SEVEN SECONDS”.

Модата за мъже ще бъде представена от „ANDREWS FASHION“, „SAGE PLAZA“ и „DANIEL Fashion“. Гостите ще се насладят и на серия бутикови обувки с марка „SARA PEN“ и „PRETTY FIT“, колекция дизайнерски бижута на BELLISSIMA, булчински рокли на дизайнерката Стойка Хаджиева - "ТОНЕНА", дизайнерските колекции на модните къщи „VETEIDA“ и BANDEROL, както и модните линии на „ETERE“, “IXTYS”, “FENICE AND JULIA” и “ROSE”.

Фестивал на Модата и Красотата 2014 Фестивал на Модата и Красотата 2014

Фестивал на Модата и Красотата 2014 Фестивал на Модата и Красотата 2014

За първа година организаторите дават възможност и на дванадесет млади дизайнери от Варненския Свободен Университет да представят свои уникални творения, изработени специално за събитието.

Кулминацията в модния спектакъл ще бъде ексклузивното за България представяне на колекция дизайнерски сватбени рокли на световно известните марки Justin Alexander, Lillan West, Sincerity и Sweetheart, представени от AEGEAN FASHION GROUP.

Фестивал на Модата и Красотата 2014 Фестивал на Модата и Красотата 2014

Във „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ – 2014, ще вземат участие най-добрите модели на морската ни столица, сред които носителките на титлата МИС ВАРНА - Снежанка Касабова и Ирена Григорова.

Лице на Фестивала ще бъде Жаклина Братанова – МИС ВАРНА 2013, а специален гост на модния спектакъл е топ модела Ива Атанасова - носителката на титлата BEST MODEL OF THE WORLD 2011. По традиция водещ на форума ще бъде популярния актьор СИМЕОН ЛЮТАКОВ.

Стайлинга на моделите ще бъде поверен на топкоафьора Конда Кондов /салони Nushi/ и екипа на гримьорката Кристина Славова.

Фестивал на Модата и Красотата 2014 Фестивал на Модата и Красотата 2014

„Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА“ 2014 ще се осъществи благодарение на партньорство на Гранд Хотел Варна, МОЛ ВАРНА и Винарска изба Варна.

Медийни партньори на събитието са: www.fashion.bg, www.moda.bg, www.topmodel.bg, www.moreto.net, www.varnautre.bg, www.lifestyle.bg , www.varna24.bg , www.yep.bg, www.ydara.com, ХАЙЛАЙФ и в-к "Черно море".

Снимки:
Модели, представени по време на Фестивал на модата и красотата 2013
1. - 2. Тонена
3. - 4. Carnival Kids
5. - 6. Амнезия
7. - 8. Daniel Fashion
9. - 10. Данира