Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Коса

Коса


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Защо капе косата ? Домашни средства за спиране на косопада


Защо капе косата ? Домашни средства за спиране на косопадаСмята се за нормално, всеки ден да губим поне по 10-50 или дори 100 косъма без това да се отрази на красивия външен вид на косата. За косопад може да говорим когато космите падат без никакво усилие или когато цели участъци от скалпа останат без коса.

Причините за косопад при жените могат да бъдат с различен характер. Косата може да окапе поради постоянен стрес или пък поради честото й третиране с различни препарати. Косопадът може да бъде в следствие и на различни заболявания или страничен ефект от приемането на определени медикаменти.

подробно...


Инстинкт срещу разума в есенно-зимните тенденции в косите на "Алцина"


Инстинкт срещу разума в есенно-зимните тенденции в косите на "Алцина""Алцина" (Alcina) представя новите тенденции в косите за сезон есен-зима 2012-2013 година с колекцията "Инстинкт/Разум" на Пол Геринг. Инстинкт срещу разума, страст срещу логиката, природата срещу технологията – следващият моден сезон есен-зима 2012-2013 идва, потопен в противоречията, определящи нашето време. От една страна флирт, все по-затънал във виртуалната реалност на цифровата естетика, от която е създаден, а от друга страна – триумф на художественото въображение, без да се пренебрегва чувствената, замечтана женственост.

подробно...


Море в косите. Мокрият ефект - хит на 2012


Море в косите. Мокрият ефект - хит на 2012Ако лятото е в кръвта ви, а слънцето в очите ви, то вашият стил е морският. Почти сигурно е, че обичате да носите райета, бели сандали и перли, а любимата ви прическа е с мокър ефект. Добрата новина е, че това лято влажната коса е повече от модерна.

Независимо дали изглежда като моделирана от лек дъждец или солени вълни. Прелестта на мокрия ефект е в това, че пренася плажа там, където сте вие!

подробно...


Как да подберем правилния цвят на косата


Как да подберем правилния цвят на косатаПрическата - това е много важна част от имиджа на всяка уважаваща себе си жена. С прическата може лесно да се промени цялата визия до неузнаваемост. Затова трябва да внимаваме като сменяме цвета на косата си, защото много дами първо се боядисват, а после се замислят дали това е било най-добрият избор. Често се случва да си харесаме някой цвят и просто да си го купим, казвайки си "ами пък каквото се получи".

Ако първо помислите какъв цвят точно да изберете, а после пристъпите към действие, то вероятността от гаф е значително по-малка.

подробно...


Лято в косите. 10 модерни прически


Лято в косите. 10 модерни прически Лятото идва, за да сплете косите ни или да ги вдигне в невъобразим кок, да ги оцвети в бонбонено розово или да ги разроши като бриз и намокри като солено море! Вижте кои са най-горещите, вихрени и фантастични прически на Сезон 2012!

подробно...


Бандата на брюнетките. На мода са тъмните коси


Бандата на брюнетките. На мода са тъмните косиТази пролет разкрийте тъмната си страна! Платинено русите и пшеничени коси отстъпват на топли и съблазнителни кестеняви оттенъци. И докато „Бандата на блондинките“ шества из новинарските емисии, тази на брюнетките без усилие превзема модния подиум.

Дългите ленено руси къдрици на топмодела Патрисия ван дер Влит са наполовина скъсени и с цвят на черно кафе. С нова визия е и фешън-откритието Аризона Мюз, която жертва пепеляворусия боб за сметка на къса подстрижка с разпилян бретон в наситено кестеняво.

подробно...


Какво да направите, за да не ви се наелектризира косата


Какво да направите,  за да не ви се наелектризира косатаПочти всяка жена се е сблъсквала с проблема на наелектризираната коса, когато всяко косъмче на главата се разхвърчи на всички посоки като магнит, вместо кротко да се прибере в желаната прическа. В повечето случаи косата се наелектризира в зимния период, когато носим шапки. Причината за това е електричеството, което се предизвиква в следствие на триенето между косата и шапката. Възниква въпросът обаче, защо косата се наелектризира и тогава, когато не носим никакви шапки.

Причините за това могат да бъдат няколко...

подробно...


Усещане за кабаре в прическите за пролет-лято 2012


Усещане за   кабаре в прическите за пролет-лято 2012 Stephan, водеща френска марка за обучение на фризьори и развитие на фризьорски центрове, в партньорство с L’Oreal Professionnel и L'Oreal Paris организира в София специален ден на модата, в който маркира водещите тенденции в прическите и грима за предстоящия сезон пролет/лято 2012. Артистичният екип на марката показа колекция салонни прически и допълни вижданията си за следващата година с вечерния haute coiffure спектакъл „Кабаре”. Висшата мода във фризьорството подкрепиха и Renault, Банка ДСК и Corset Superslims.

Усещането за кабаре и критичният поглед в енигматичните години на миналия век са сред основните артистични вдъхновения за новата колекция на Stephan. Френският бранд представи три основни салонни визии с къса, средна и дълга коса и обединяващия мотив за бретон на нивото или под веждите.

подробно...


Как се правят две от най-модерните прически на HCF - PARIS


Как се правят две от най-модерните прически на HCF - PARIS Прическа 1 – за дълга коса

Подстригването тръгва от една точка, която е най-издадената част на главата – индивидуално за всеки човек. Цялата коса се събира на опашка след добро разресване и самата опашка, в която е събрана косата се подстригва в права хоризонтална линия на дължината на цял гребен. Опашката се оформя посредством дълбоко точково подстригване в масата, за да се получи една добра текстура и да се спести изтъняването на косата впоследствие. След като точковото подстригване е приключило, опашката се разресва и се изтънява посредством бръснач с техниката тупиране, като по този начин се деструктурира масата на косата.

подробно...


Изкуство в косите


Изкуство в коситеМашината на времето спира в центъра на удивително футуристично пространство! Палитра от светлини се стеле върху изисканите повърхности на мебелите Rolf Benz. Сред разкоша на салон Miele се разхождат ефирни същества, чиито коси приковават задълго вниманието. Добре дошли на фантастичната планета LA BIOSTHETIQUE PARIS!

Топ коафьора Митко Дамов определно знае как да впечатлява! Новата му колекция Есен/Зима 2012 е вдъхновена от изкуството на движението – от танцуващия театър на Пина Бауш, от футуристичните линии на испанския архитект Сантяго Калатрава, от светлинните инсталации на култовия датски артист Олафур Елиасон.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Хилда Казасян


Певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи