Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Коса

Коса


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Яжте повече сьомга и орехи против косопад


Яжте повече сьомга и орехи против косопадКакто генетиката, така и правилното и балансирано хранене играят важна роля при появата на косопад.

подробно...


7-те топ храни за здрава и красива коса


7-те топ храни за здрава и красива косаКосата ви е това, което ядете!
Точно така - всичко, което приемате - храна, напитки, добавки - оказва влияние върху здравето и функционирането на космените фоликули.
Според експертите подходящият хранителен режим и упражненията са двата основни компонента на ежедневието ви, които оказват основно влияние върху визията на "гривата" ви.
Не забравяйте, че косата изисква също толкова глезене и грижа, колкото и кожата.

подробно...


Лесна прическа за дъждовните дни


Лесна прическа за дъждовните дниЗа много жени дъждовните дни са смъртен враг на косата. През тези дни не можем да оформим косата нито с маша за буйни къдрици, нито с преса за изправяне. Затова ви предлагаме лесна и интересна прическа за дъждовните дни без да има нужда да горите косата си излишно и без резултат.

подробно...


Лесна плитка за лятото


Лесна плитка за лятотоЧудите се как да промените прическата си, макар и за малко.

Заради големите жеги, на които сме подложени през лятото е добре косата ни да е прибрана назад. Предлагаме ви решение както за по-специални случаи, така и за ежедневието. Лесна плитка...

подробно...


Защо косата ни побелява по-рано


Защо косата ни побелява по-раноНово изследване установи, че стресът подпомага побеляването на косата. Клетките, които допринасят за изчезването на цвета на косата, взаимодействат с хормона на стреса. Експеримент с мишки доказва, че напрегнатите ситуации остават дълбок отпечатък върху косата.

подробно...


Трансплантацията на коса – възможен изход след тежък косопад


Трансплантацията на коса – възможен изход след тежък косопадКосопадът е кошмар за мъжете. Освен това никак не е малък броят на тези, които са изправени пред загуба на коса в много ранна възраст. Това понякога се отразява тежко на самочувствието и поведението им.

подробно...


Косата на жените е най-красива на 29 години


Косата на жените е най-красива на 29 годиниРезултатите от проведено изследване показват, че на 29 години косата на жените изглежда най-добре. Проучването е проведено от голяма марка за продукти за грижа за косата и включва 2000 представителки на слабия пол.

подробно...


ОМБРЕ стила - хит при прическите на лято 2013


ОМБРЕ стила - хит при прическите на лято 2013Ако се чудете как да разнообразите прическата си за пролетта и лятото направете си „ОМБРЕ“! Тази прическа е много интересна, впечатляваща и ако е направена добре – стилна. По „ОМБРЕ“ прическата са луднали както холивудските звезди, така и нашенските фолк диви. Наред с мадами като Сара Джесика Паркър, Джесика Бийл, Дрю Баримор, Сандра Бълок се нареждат и пайнерките Галена, Мария и Глория.

подробно...


Колекция прически пролет-лято 2013 от La Biosthetique Париж


Колекция прически пролет-лято 2013 от La Biosthetique ПарижЖенската красота не познава граници. Тя е индивидуална и трудна за определяне. Това е като нейната собствена природа: понякога мистично загадъчна, понякога силно динамична и процъфтяваща или екзотично дива и провокативна. Колекцията, представена от международния артистичен екип на La Biosthetique за сезон пролет-лято 2013 е изпълнена с прекрасните цветове на магическата и загадъчна MYSTIC GARDEN. Най-добрите стилисти, колористи и гримьори представят своите модели в хармония с природата. Модата отговаря на природата! Израстващите и плавни преходи на различните растения и цветчета, както и ярките цветове, са вдъхновение за магическите женствени и меки визии, изразени с много страст. Насладете се!

подробно...


"Алцина" представя новите тенденции в косите пролет–лято 2013


"Алцина" представя новите тенденции в косите пролет–лято 2013Немската козметична марка „Алцина” представи тенденциите в косите за сезон пролет-лято 2013 с колекция „Парти код – ден и нощ” на Пол Геринг.

Пастелните нюанси и неонови цветове от модните подиуми през последните сезони отстъпват и се завръщат минималистичните тенденции като контраст и контрапункт на доскорошното избухване на цветове.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Силвия Кацарова


Популярна българска естрадна певица
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи