Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Коса

Коса


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Архитектурни шедьоври като Колизеума стават прототипи на прически висша мода


Архитектурни шедьоври като Колизеума стават прототипи на прически висша модаКак архитектурни шедьоври като купола на Ватикана и Колизеума се пресъздават с изразните средства на фризьорското изкуство, ще бъде демонстрирано на 19-ия Международен фестивал на прическата и красотата. Престижният форум тази година се провежда под името "Sofia Hair Fashion Show" на 22 и 23 октомври, събота и неделя, в столичния хотел "Маринела", съобщиха организаторите Стилист Капанов и "Christian of Roma Group".

подробно...


SELENA ES представя грандиозен коафьорски спектакъл


SELENA ES представя грандиозен коафьорски спектакълSELENA ES представя дебютното тренд шоу: SELENA MOViE YOUR HAIR на 5 октомври от 19:00 часа в Rainbow Plaza. Kоафьорският спектакъл е вдъхновен от филма „Селена“ и в ролята на главната героиня от филма – певицата Селена, ще се превъплъти финалистката от X Фактор – Дара. Тя ще пее на сцената със специално подбрана визия, вдъхновена от филма.

подробно...


Манията плажни плитки - хит за лятото


Манията плажни плитки - хит за лятотоЛетният сезон е в разгара си. Морските вълни носят прохлада и свежест, слънцето ни действа магически и дарява кожата ни с приятен загар, леко екзотичен и различен. Освен с изкусителен тен, на плажа искаме да впечатлим и с атрактивна визия – не само в облеклото си, а и в прическата. От салон „Магама“ препоръчват да се гмурнете в морето от плажни плитки и да изберете именно тях за ваша лятна визия.

подробно...


Тенденции в прическитe за бал 2016 от "Магама"


Тенденции в прическитe за бал 2016 от "Магама"На 12 май (четвъртък) от 18:30 ч. в салон "Магама" на Хан Аспарух 7, топ коафьорът Вили Боршукова и Пламен Джулио представиха тенденциите в официалните прически и специални предложения за абитуриентите.

подробно...


Нестандартни идеи за баловете в новия брой на Coiffure Beauty


Нестандартни идеи за баловете в новия брой на Coiffure BeautyТоплината и свежестта на месец май ни изпълва и ни кара да мечтаем, а какво по-хубаво да помечтаем за един нестандартен абитуриентски бал. Нека да разчупим традициите. В новия брой на Coiffure Beauty ви представя нещо нестандартно – последния хит в прическите, а именно плитките. Обичате да експериментирате от стрийтстайл плитки до шикозно засукан кок – и в двата случая идеално средство да разчупите визията са плитките, а изработката от професионалист няма да ви предаде. Консултант по темата е чаровната Мария Иванова – мастър треньор на Keune, която разказва за видовете плитки и какво можем да сътворим с тях. Всичко това ще намерите само в новия брой на Coiffure Beauty! В него ще откриете информация и за модерните и секси бради при господата.

подробно...


Грешките на булките при избора на сватбена прическа


Грешките на булките при избора на сватбена прическаПрическата на булката – наистина това е важна част от подготовката на външния вид на младоженката. Интересното е, че е много по-лесно да се намери професионалист, който да сътвори желаната прическа отколкото самия избор на фризурата. Всяка дама преди да се спре на желаното оформление на косата и за празничния ден е прегледала многобройни статии, списания, съвети и се е допитала до мнението на близки и приятелки. Прекарала е дни и нощи в разглеждане на картинки в Интернет докато е намерила тази прическа, която да й хареса. Но дали това е достатъчно?

подробно...


Екстеншъните - Много възможности за нова визия


Екстеншъните - Много възможности за нова визияИмате нужда от нова прическа или искате няколко кичура, но направени без никаква боя или блондор. Харесвате се с бретон, но бързо ви омръзва и искате нещо ново, днес да сте с къса, а утре с дълга коса. Всичко е възможно, когато става въпрос за коса, а екстеншъните предоставят разнообразие от уникални възможности за нова визия.

подробно...


Мъжките тупета - прикриват недостатъците и носят самочувствие


Мъжките тупета - прикриват недостатъците и носят самочувствиеНаучете повече за стъпките, техниките, както и съветите за поддръжка на мъжко тупе - лесен начин да се прикрият голите участъци на главата.

подробно...


Тенденции при цветове на косата за 2016 - декоративните нюанси и цветове


Тенденции при цветове на косата за 2016 - декоративните нюанси и цветове„До преди няколко месеца бяха актуални естествените тонове, а сега на дневен ред при косите идват декоративните нюанси и цветове”, това каза коафьорът и гримьор Костадин Колев - Коцето.

подробно...


Agnes Westerman за първи път в България


Agnes Westerman за първи път в БългарияНа втори ноември GOLDWELL ни предостави едно изключително цветно изживяване с професионалния си семинар „GOLDWELL – Нови вдъхновяващи техники за боядисване 2016”. Официален гост – артист беше световноизвестната Agnes Westerman, която е един от най-успешните професионалисти в сферата на колористиката и иновативните цветови техники. Агнес е носителка на множество международни награди, сред които „Фризьор на годината 2013”, „Global Master Colorist KAO”, „Global Hairstylist KAO”, многократен победител в ежегодното холандското състезание за Фризьори „Dutch Hairdresser Awards”.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Къци Вапцаров


ТВ водещ и продуцент
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи