Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Коса

Коса


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Родни звезди блестят с "МАГАМА"


Родни звезди блестят с "МАГАМА"Прическите и грима на Дара, Поли Генова, Михаела Филева, Тита, Михаела Маринова, Павел и Венци Венц, Кристиан Костов и Криско са поверени на професионалния екип от стилисти на салон „Магама“ – коафьор Пламен Джулио и грим Ирена Соколова. За всяко шоу коафьорът и гримьорът развихрят своите идеи, за да може родните изпълнители да заблестят в пълния си блясък на лятното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.

подробно...


Тенденции при прическите за лято 2017


Тенденции при прическите за лято 2017Лятото е време за промяна - оформяме знойни тела за плажа, маникюр и педикюр с летни и закачливи мотиви, но да не забравяме и косата. Всеки иска да разнообрази външния си вид за най-интересния сезон - изпълнен с много забавления и щури нощи. Представяме ви най-актуалните прически за сезон лято 2017, с които няма да останете незабелязани.

подробно...


Нова тенденция при цвета на косите - седефена коса


Нова тенденция при цвета на косите - седефена косаНапоследък социалната мрежа Инстаграм се слави като място, където се оформят последните тенденции. Ето и настоящия цвят на косата първо там беше забелязан.

подробно...


Цветните стикери – идеи от Магама за бърза и лесна промяна


Цветните стикери –  идеи от Магама за бърза и лесна промянаМагама tape in е изцяло нова разработка на стикери за удължаване и сгъстяване на коса, създадени от Вили Боршукова и екипа на салони „Магама“. Новите стикери имат изключително богата цветова палитра и дават много възможности за постигане на вдъхновяваща и атрактивна визия в унисон с най-актуалната тенденция за свежо присъствие на цветове в косите.

подробно...


SELENA ES представи стайлинг шоу DECODE


SELENA ES представи стайлинг шоу DECODESelena ES представи атрактивно стайлинг шоу, което показа модерни подходи към стайлинга и интересни идеи за прически. Събитието, което се състоя на 22 април в „Мол Галерия Стара Загора“ беше вдъхновено от най-новата стайлинг линия Decode на Montibello, а като водещ на сцената се изяви актьорът Явор Бахаров.

подробно...


"Като две капки вода" с атрактивните перуки на "МАГАМА"


"Като две капки вода" с атрактивните перуки на "МАГАМА"Зрителите на култовото шоу „Като две капки вода” имат възможност да следят атрактивните превъплъщения на участниците във формата. За успеха на различните сценични образи огромно значение имат прическите и косата, а за тяхната направа вече повече от месец се грижи перукерският екип на „Магама”.

подробно...


Академия SELENA ES представя най-новите терапии за коса


Академия SELENA ES представя най-новите терапии за косаАкадемия SELENA ES, която подготвя висококвалифицирани кадри в сферата на маникюризма и фризьорството, представя най-новите терапии за коса – основата на нейния здрав и красив външен вид.

подробно...


Неон в косите - ултрамодерният дрескод


Неон в косите - ултрамодерният дрескодПостигането на зрелищния ефект "слънце в косите" дори и в най-непрогледния нощен мрак е сред най-впечатляващите иновации, които ще бъдат демонстрирани на Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив. Мистерията около този физически феномен, при който прическите буквално греят на тъмно, разбулват създателите на серията "rEvolution Neon" от компанията "Alfaparf"-Милано. Официалната презентация за България на единствения в света продукт за подобно оцветяване на коса ще се състои на специално "Неоново парти" на 31 март от 19 часа в клуб "Галакси". "С това продължаваме традицията на вечерните събития, съпътстващи откриването на Италианския фестивал. Неговото 26-о издание е от 31 март до 2 април включително в Палата 2 на Международен панаир - Пловдив", обявиха организаторите от "Christian of Roma".

подробно...


"МАГАМА" създадоха нови стикери за коса


"МАГАМА" създадоха нови стикери за косаВили Боршукова, коафьор, перукер и собственик на салони „Магама” заедно със своя екип, е създала нова разработка на стикети за удължаване на коса с подобрено качество. Стикерите, които имат много предимства, дават възможност за бърза промяна и позволяват да се експериментира веднага с асиметрии, цветове, брeтон, кичури и др.

подробно...


Атрактивна визия с перука в новогодишната нощ


Атрактивна визия с перука в новогодишната нощАко искате да сте център на вниманието в новогодишната вечер заложете на екстравагантна перука. С нея ще смаете всички, а и ще спестите време при фризьора. Перуките са изключително удобен инструмент за шеметна промяна на външността и затова често се използват за сценични изяви. Дона Самър, Доли Партън, Кейти Пери, Лейди Гага, Даяна Рос, Шер и Тина Търнър са само част от известните личности, които използват възможностите на перуките за лесна и атрактивна промяна на визията.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Поля Миланова


Моден дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи