Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Коса

Коса


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Модни тенденции в прическите за лято 2014 от La Maison De Beaute


Модни тенденции в прическите за лято 2014 от La Maison De BeauteПрез Лято 2014 ярките оранжево и розово ще бъдат под прожекторите. нанесени са като облак, за да подчертаят всички нюанси на погледа. Всяка жена ще може да създава прецизна материя от косата си, намачкана със силна ръка и дифузер.

подробно...


Екстравагантни фризури по време на Световното първенство по фризьорство


Екстравагантни фризури по време на Световното първенство по фризьорство Ако имате нужда от вдъхновение за следващата си прическа, разгледайте предложенията на водещи коафьори в света, които си дадоха среща във Франкфурт за Световното първенство по фризьорство.

подробно...


Сезонът на сватбите: Прически


Сезонът на сватбите: ПрическиСезонът на сватбите настъпи!
А вие избрахте ли си прическа?
Булченската прическа е едно от най-важните неща, който трябва да изберете. Тя трябва да бъде съобразена с формата на лицето и модела на роклята.

подробно...


VOGUE VISION за Пролет/Лято 2014 - актуални прически


VOGUE VISION за Пролет/Лято 2014 - актуални прическиВече можем да се насладим на избрана селекция от прически поднесена ни от Vogue Vision. Колекцията е пънк насочена и подчертава чертите на лицето.

подробно...


Тенденции при прическите за Пролет/Лято 2014


Тенденции при прическите за Пролет/Лято 2014Тенденциите при прическите за Пролет/Лято 2014 са особени с това, че косата е в небрежен вид. Този сезон естествената коса е на върха, макар да не се лишава от шик и стил.
Подбрахме за вас едни от най-впечатляващите прически представени на световния моден подиум.

подробно...


Трансформациите на Риана през годините


Трансформациите на Риана през годинитеНе е новина, че знаменитостите са първите, които определят тенденциите. Всички екстравагантни и впечатляващи промени могат да бъдат забелязани сред промените в стила на едни най-големите знаменитости. Риана е една от най-креативните и уникални личности в това отношение. Вече известна с колаборациите си с модни гиганти като River Island и MAC, Риана определено присъства в света на модата. Представяме ви една селекция от най-стилните и запомнящи прически на Риана.

подробно...


Бретонът настрани отива на всяка подстрижка


Бретонът настрани отива на всяка подстрижкаОмръзна ви да се подстригвате по един и съм начин всеки път? Искате промяна? Подстрижете си бретона настрани. Това е една много различна прическа, постигната с малко отрязване на косата. Ще ви дадем няколко съвета как се носи този тип подстрижка и какви са нейните преимущества.

подробно...


Професионални грижи за косата в домашни условия


Професионални грижи за косата в домашни условияНяма нищо по-хубаво от това да излезете от фризьорския салон с перфектно оформена прическа. Предлагаме ви няколко съвета как косата ви да изглежда така и в домашни условия.

подробно...


В живота жените променят 36 пъти прическата си


В живота жените променят 36 пъти прическата си Изследване на сайта Fabriah.com. установи, че британките променят прическата си 36 пъти в живота си.

подробно...


Модни тенденции при прическите за предстоящия сезон 2013-2014


Модни тенденции при прическите за предстоящия сезон 2013-2014На модните подиуми освен най-новите модели и тенденции при облеклата могат да бъдат забелязани и тенденции при прическите. Направихме една селекция от най-открояващите се прически за сезон Есен/Зима 2013-2014.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мария Силвестър


Модел, водеща и актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи