Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Коса

Коса


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Стилни прически с Rowenta Volum'24


Стилни прически с Rowenta Volum'24Михаела, Мария и Полина, имаха късмета да бъдат сред победителките от стотици участнички в националната кампания Rowenta Volum'24 Club. Те позираха за професионална фотосесия за световно модно списание и получиха куп награди - прическа, грим и цялостен стайлинг от модните партньори Sisley и United Colors of Benetton.

подробно...


Официални прически 2014/2015 от стилист Капанов и екипа му


Официални прически 2014/2015 от стилист Капанов и екипа муЗа пореден път стилист Капанов показа, че всяка прическа в ръцете му е като магия.

подробно...


Рецепти за красива коса от Синди Крауфорд


Рецепти за красива коса от Синди Крауфорд48-годишната красавица сподели, че не е знаела за вредата от прекалено честото миене на косата и от употребата на твърде много продукти, които може да причинят преждевременно стареене на косата, а и увреждат кожата.

подробно...


Хитови прически за Есен/Зима 2014-2015


Хитови прически за Есен/Зима 2014-2015Фризьорите дадоха някои предложения за този стил. Със сигурност няма да сбъркате, ако подстрижете косата си късо, защото така ще подчертаете своята индивидуалност и самочувствие. На всичкото отгоре ще се озовете в светлината на модните прожектори. По време на модните ревюта за сезпна, бяха забелязани много модели, да дефилират с късите си и стилни коси, допълващи дизайнерските творения.

подробно...


Как да съчетаем прическата с тоалета


Как да съчетаем прическата с тоалетаОпределянето на правилните детайли и комбинирането им с цялостната визия е една от най-тежките задачи, пред които сме изправени.Най-често се взимат предвид цветовата палитра, стила на тоалета, както и много други елементи. Сега ще говорим за магията на правилната комбинация и основните начини за балансиране между вашата прическа с определени дрехи, за да се създадат някои ефектни комбинации, подходящи за различни случаи.

подробно...


Класация на най-популярните прически


Класация на най-популярните прически Прическата на Дженифър Анистън като Рейчъл от сериала "Приятели" беше обявена за най-популярната на всички времена, съобщава в. "Дейли мейл".
Прическата на актрисата беше много копирана в края на 90-те години и в началото на новия век благодарение на световния успех на сериала. Поради това тя е поставена на първо място в допитване сред 2000 британки.

подробно...


Разгадайте характера на всяка дама по прическата и


Разгадайте характера на всяка дама по прическата иФризурата издава части от характера на жените.
Косата, вързана на конска опашка...

подробно...


ШИЕНЕ НА КОСА - новата техника за Холивудски прически вече е в България


ШИЕНЕ НА КОСА - новата техника за Холивудски прически вече е в БългарияОформяне на официални прически с игла и конец чрез ефектно „шиене на коса“ предлага най-новата техника, която използват фризьорите отвъд Океана. Методът е истински хит в Холивуд и набира все по-голяма популярност и у нас.

подробно...


Как да забавим побеляването на косата


Как да забавим побеляването на косатаОстаряването е естествен процес както и побеляването на косата. Никой не може да го избегне, но има някои начини за забавяне на процеса, за да можете по-дълго да се наслаждавате на естествения цвят на косата си. Съществуват някои основни съвети за грижа за косата, с помощта на които можете да се забави побеляването й.

подробно...


Прическите на холивудските звезди от Met Ball 2014


Прическите на холивудските звезди от Met Ball 2014На 5 май се състоя едно от бляскавите събития - Met Ball 2014. Видяхме някои от най-известните холивудски знаменитости, които грижливо бяха подбрали тоалетите си. Сега ще обърнем внимание на прическите на любимците ни.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Ива Екимова


Телевизионна водеща
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи