Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Коса

Коса


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Татуировка за коса - аксесоар за предстоящите празници


Татуировка за коса - аксесоар за предстоящите празнициВременните татуировки за коса обещават скоро да се превърнат в тотален хит сред аксесоарите.

подробно...


Небрежен полукок - тенденцията от 90-те се завръща


Небрежен полукок - тенденцията от 90-те се завръщаМиналата и поминалата година, всичко се въртеше около стегнатия висок кок, които беше на върха на модните тендецнии при прическите, но тази година се наблюдава пълен обрат. Дойде времето на небрежния полукок.

подробно...


Лесни домашни рецепти за възстановяване на косата в края на лятото


Лесни домашни рецепти за възстановяване на косата в края на лятотоЗаради силното лятно слънце, което дехидратира цялото тяло, обикновено в края на сезона косата ни е слаба, чуплива и без блясък. Затова, ако искаме да имаме красива коса в началото на есента, се налага да направим някои процедури, които ще помогнат за възстановяването и...

подробно...


8 начина да си направите перфектните небрежни къдрици


8 начина да си направите перфектните небрежни къдрициОт няколко години се наблюдава тенденцията жените да изглеждат колкото се може по-небрежно - непретенциозен дневен грим, небрежни къдрици, nude маникюр и т.н. Но само ние си знаем колко труд и усилия изисква този така неглиже вид.

подробно...


Атрактивните перуки на "МАГАМА" в "Като две капки вода"


Атрактивните перуки на "МАГАМА" в "Като две капки вода"От "Магама" обясняват, че за направата на уникалните образи, които представят участниците във формата се използват висококачествени естествени и изкуствени перуки и се дооформят според образа, за да изглежда той максимално естествен. Криско умело се превъплъти в образа на Адел с уникална ретро фризура в златисто, а Ненчо развесели цялата публика в образа на Деян Неделчев с къдрава и начупена перука с мокър ефект.

подробно...


"Косата днес 03" - най-актуалните прически, цветове и аксесоари за модерна визия


"Косата днес 03" - най-актуалните прически, цветове и аксесоари за модерна визияВ края на април "Ентусиаст" публикува третата книга на топкоафьора Георги Петков - "Косата днес. Стъпка по стъпка с Георги Петков". Аналогично на предходните издания, и новото ще предопредели тенденциите в официалните и сватбените прически за 2015 г., пречупени през авторското виждане и доказано безупречен стил на Георги Петков.

подробно...


Бърза, лесна и стилна прическа, подходяща за всякакви поводи


Бърза, лесна и стилна прическа, подходяща за всякакви поводиНе ви ли се иска бързо и лесно да си направите прическа за официален повод и то в домашни условия?
Представяме ви една много стилна прическа, подходяща както за наближаващите балове и сватби, така и за вечерно парти.
Само за две минути ще постигнете прическа достойна да се сравнява с тези от червения килим.

подробно...


Тенденции Пролет-Лято 2015: Сив цвят на косата


Тенденции Пролет-Лято 2015: Сив цвят на косатаАко тази сутрин сте се събудили и сте открили първите сребристи нотки в косите си - не се паникьосвайте! Всъщност никога не сте били по-готини! Сивата коса изглежда е най-актуалната тенденция в грижата за красотата през този сезон. Знаменитости и предани почитатели на модата боядисват косите си в сребристо. Резултатът е шик и изтънчена визия, а многообразието от нюанси на сивото, дава възможност за много експерименти.

подробно...


Тенденции 2015 при прическите - техниката Балеаж


Тенденции 2015 при прическите - техниката БалеажБалеаж е термин използван във фризьорството, представляващ техника за оцветяване на косата. Използва се и наименованието кичури тип балеаж, а изписването на български език на думата може да се срещане и като балеяж.

подробно...


Руски стилист консултира безплатно абитуриентки на Италианския фестивал


Руски стилист консултира безплатно абитуриентки на Италианския фестивалИзвестният в цял свят с прозвището "Маестро на балните фризури" стилист Руслан Татянин е една от звездите в 24-тия Италиански фестивал на красотата и прическата. Виртуозът от Русия пристига на международния форум в Пловдив с разработена специално за абитуриентки демонстрационна шоу-програма. Престижното събитие стартира на 27 март и ще продължи до 29-и включително. Арена на зрелищните презентации и семинари е Палата 2 на Международен панаир - Пловдив, обявиха организаторите от "Christian of Roma".

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Валерия Велева


Журналист
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи