Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модна индустрия

Модна индустрия


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Изложба на полски дизайн "Designed in Poland"


Изложба на полски дизайн "Designed in Poland"От 29 октомври до 7 ноември 2014 в МЕГА МОЛ в София ще се проведе изложба на полски дизайн "Designed in Poland", където ще бъдат изложени подбрани изделия на полски дизайнери на бижута, мода, мебели, порцелан и други.

подробно...


Световни модни брандове с дебют в София


Световни модни брандове с дебют в СофияSTRAND Department Store официално отваря врати в City Center Sofia на 24 октомври 2014. Първите клиенти на магазина ще бъдат посрещнати с много балони, широки усмивки и промоциални ваучери

подробно...


Гуинет Полтроу със собствена колекция


Гуинет Полтроу със собствена колекция Актрисата Гуинет Полтроу сменя попрището с това на моден дизайнер, подготвяйки да представи собствената си модна линия.

подробно...


Суровата реалност на шивашката индустрия в България


Суровата реалност на шивашката индустрия в БългарияСредната заплата на работник в шивашката индустрия покрива само 21% от екзистенц-минимума.
Законно регламентираната минимална работна заплата покрива само 23% от месечните разходи за храна на четиричленно семейство и 14% от екзистенц-минимума.

подробно...


Фестивалът на Модата и Красотата 2014 покори Варна в неделя


Фестивалът на Модата и Красотата 2014 покори Варна в неделяНад 500 гости станаха свидетели на уникален моден спектакъл по време на седмото издание на „Фестивала на МОДАТА и КРАСОТАТА 2014“, който се проведе на 29 юни в Морската ни столица. По традиция домакин на събитието бе Гранд Хотел Варна, а организатор – Модна Агенция VIP Fashion Group.

подробно...


Шивашката индустрия с над 3 000 свободни работни места


Шивашката индустрия с над 3 000 свободни работни местаВ шивашкия сектор (вторият най-голям работодател в страната след държавна администрация) са заети 110 хиляди души. През 2013 те са намалели с 2% спрямо предходната година, което се дължи основно на липсата на квалифицирана работна ръка, поради което има незаети над 3 000 работни места.

подробно...


Документален филм представя бъдещето на модната индустрия през погледа на едни от най-иновативните компании в света


Документален филм представя бъдещето на модната индустрия през погледа на едни от най-иновативните компании в светаAEG представя документалния филм "The Next Black" - 45 минути, в които ни среща с историите на пионери в модната индустрия като Adidas, Patagonia, Biocouture и други. Филмът отговаря на някои от най-горещите въпроси по теми като бързата мода, създаването на материи от живи организми, пресичането на модата и технологиите и други.

подробно...


Топ 13 на най-влиятелните семейства в модата днес


Топ 13 на най-влиятелните семейства в модата днесСписание "Harper's Bazaar" състави списък на най-влиятелните семейства в модния бизнес, като номер едно е Армани.
Класацията е изготвена въз основа на 13 показателя, като авторитетност, формиране и разпространение на модни тенденции, влияние върху индустрията и други.

подробно...


Barcelona Bridal Week - най-голямото изложение за булчинска и официална мода в Европа


Barcelona Bridal Week - най-голямото изложение за булчинска и официална мода в ЕвропаЕкипът на бутик LA SPOSA посети най-голямото изложение за булчинска и официална мода в Европа - Barcelona Bridal Week. Тази есен бутикът ще предложи на своите клиенти селекция от най-интересните марки за булчинска мода.

подробно...


Първият магазин на DIRK BIKKEMBERGS в България с ексклузивно представяне в Paradise Center


Първият магазин на DIRK BIKKEMBERGS в България с ексклузивно представяне в Paradise CenterВодещата италианска модна марка представи у нас новите си колекции дамско и мъжко облекло. Модната линия представя единството между чувствеността в модата и силата на спорта.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Жана Жекова


Дизайнер
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи