Световни модни брандове с дебют в София


* STRAND Department Store официално отваря врати в City Center Sofia на 24 октомври 2014. Първите клиенти на магазина ще бъдат посрещнати с много балони, широки усмивки и промоциални ваучери


На 24 октомври от 18 ч. в City Center Sofia на бул. Арсеналски 2 ще отвори врати първият STRAND Department Store, който ще се разпростира на над 750 кв.м. Дамската и детска мода ще са разположени в магазина на първия етаж и ще зарадват почитателите на модата с колекциите на световни брандове като Alcott, Broadway, Bossini, Mustang, LIST, Oasis, Shana, Silvian Heach и други. Детските стоки са на модните марки Bossini и Zippy. Повечето от тях стъпват за първи път в София и обещават да станат новия хит сред почитателите на стила и актуалните тенденции. Мъжката мода ще бъде разположена в магазина на партерa и ще предлага качествена актуална мода за силния пол. Тази есен в него ще бъдат представени колекциите на марките Alcott, Bossini, Broadway и Mustang, но от следващия сезон очаквайте мода и от други световни брандове.


Световни модни брандове с дебют в София


Световни модни брандове с дебют в София


STRAND Department Store се различава от типичните мултибранд магазини. В тази малко позната концепция на родния пазар е заложено всяка модна марка да е обособена като "магазин в магазина", разположена върху достатъчно пространство и представена не само с отделни линии, а с колекциите си за сезона. От компанията собственик на STRAND споделиха, че се надявaт да зарадват модните почитатели в София с пълния формат на магазина през 2015. Компанията търси локация за магазин над 2 500 кв.м, които освен дамска, мъжка и детска мода, да има и отдели за козметика, обувки, аксесоари и спорт.


STRAND Department Store е собственост на компанията ZBS, която притежава права за България за над 30 световни марки, повечето от които са ексклузивни. Сред тях са Next, Claire's, Flormar, French Connection, Oasis, Warehouse, M&Co, Bossini и други. От компанията споделиха, че предлаганите в STRAND марки са внимателно подбрани, за да предложат богат избор на качествени модни стоки и аксесoари за цялото семейство и всеки повод, които са различни от масовия пазар и същевременно на достъпни цени.


Световни модни брандове с дебют в София


В деня на откриването STRAND Department Store е подготвил изненади за клиентите, които държат на перфектния си външен вид. Първите 100, които пазаруват в магазина ще бъдат изненадани с ваучери по 10 лв. Следващите 200, които закупят артикули за 50 лв., също ще получат ваучери по 10 лв. В социалната мрежи Facebook, на страницата на STRAND България, предстои да стартира модна игра, в която ако се включите ще можете да спечелите ваучер от 50 лв. В страницата на STRAND в социалната мрежа Pinterest също ви очакват изненади. Почитателите на ексклузивния микс от международни марки ще могат да се възползват от 50% отстъпка на ранната есенна колекция в магазина на STRAND.


Световни модни брандове с дебют в София


Световни модни брандове с дебют в София


До края на годината компанията собственик на STRAND Department Store ще отвори 20 представителни магазина на световни марки в Ринг Мол, който ще отвори врати през ноември.


ОЩЕ ЗА STRAND
DEPARTMENT STORE:

STRAND Department Store обединява няколко магазина в България, включително аутлет лейбъла Label for Less, както и франчайз на редица добре познати модни брандове в България. Магазините предлагат широка гама от дамско, мъжко, детско облекло, а също и спортни стоки, обувки, аксесоари и козметични продукти. Като цяло мултибранд магазините ще предоставят на своите клиенти богат и ексклузивен микс от международни брандове, сред които Alcott, Bossini, Boux Avenue, Broadway NYC, Celio*, Claire’s, Clarks, Dazzle, Doppelganger, French Connection, List, Lonsdale, M&Co, Mexx, Mustang, Next, Oasis, OVS, Reebok, Shana, Silvian Heach, Smash!, Happy Socks, Warehouse, Zippy. STRAND e синоним на елегантна и съвременна модна и лайфстайл дестинация, където можете да се насладите на много възможности за незабравимо пазаруване, преоткривайки най-новите модни колекции и тенденции.


Световни модни брандове с дебют в София


ОЩЕ ЗА МАРКИТЕ:

Alcott - италиански бранд, създаден през 1988 г., с намерението да произвежда модерни дрехи на достъпни цени. Със своите две основни линии мъжката Аlcott и дамската Alcott Los Angeles в момента компанията разполага с над 150 магазина по света, в които се предлага голямо разнообразие от младежки дрехи и аксесоари. Дизайнерите на марката се стремят да създават вдъхновяващи колекции за младите мъже и жени, които са подходящи за всякакви случаи - вечерно облекло или дрехи, предпочитани за работа или свободното време. Разнообразието от модели облекла и материи е огромно - от деним и якета, съчетаващи различни платове до богата селекция от тишърти, които могат да допълнят всеки стил на разумна цена. Модата на Alcott е предназначена за младия и модерен човек, който обича да експериментира със стила си.

Bossini - популярен бранд за всекидневно облекло, известен с комфортния си, енергичен стил и многото цветове, които присъстват в колекциите на марката. Bossini предлага пълна гама от ежедневни дрехи за мъже, жени и деца на достъпни цени, които са създадени, за да задоволят различните вкусове на клиентите. Основната идея в колекциите е да ни заредят оптимистично. Затова слоганът на бранда гласи: "Бъдете щастливи". Зеленото е цветът на природата, който е символ на развитието и енергията. Тази багра чудесно отговаря на позитивното послание, което марката носи. Наша запазена марка е логото ни, което изобразява лампа, символизираща светлината и ентусиазма, които карат хората да се чувстват по-уютно. Ние не сме просто бранд за качествени облекла, а нашата цел е да накараме клиентите ни да се почувстват по-щастливи, пазарувайки нашите продукти.

Broadway NYC - марката е създадена през 1986 г.и разкрива модния облик на Голямата ябълка чрез своите колекции, които се предлагат в над 30 държави по света. Колекциите винаги са съсредоточени в създаването на дрехи за младия и модерен човек, който следи тенденциите и държи на неподправения си стил. Ние сме там, където се раждат модните тенденции - а именно в мегаполисите. Като започнем от лондонските винтидж пазари, минем през нощните клубове на Барселона, за да се озовем из улиците на Ню Йорк. Ние ще ви покажем най-модерните модни стилове, черпещи постоянно вдъхновение и креативност от космополитния Ню Йорк и неговите квартали като Сохо и Бродуей.

Mustang - марката предлага дънки и дънкови облекла, дрехи и аксесоари. MUSTANG е изградена върху ясна концепция, фокусираща се върху истинските и оригиналните неща. Винаги можете да разчитате на чифт дънки, защото те ще ви паснат идеално, не само от гледна точка на размер и кройка. През 1948 Алберт Сефранек разменил шест бутилки шнапс за шест оригинални американски чифта дънки и по този начин полага основите на успешен бизнес с дънки. Освен със своя практичен и реалистичен подход, компанията е прочута и с иновативността и креативността си. Днес в света се продават около 23 000 чифта дънки с логото на Mustang дневно. Ето защо не е изненада, че марката е са първата, която пускат на пазара дамски дънки, първите, които предлагат джинси в Европа, както и първите създатели на еластични дънки в света.


Shana - предлага дрехи, обувки и аксесоари, предимно за млади момичета. Shana е създадена през 2010 година от Хулиан Имаз, един от водещите експерти в модния бизнес.Роден в Тудела, Имаз започва своята кариера в текстилния бизнес в Барселона, където започва да работи като доставчик на международни компании като El Corte Ingles и Inditex. Компанията му произвежда над 50 милиона бройки облекла на година за Inditex, предимно фокусирайки се върху младите хора, което се потвърждава и от създаването на Berska - марка която той ръководи от 1998 до 2000 година.


Oasis - британска марка за дамско облекло, обувки и аксесоари. Oasis е за всяка жена, която иска да подчертае своята женственост и индивидуалност. Марката е един от най-популярните британски брандове и предлага стилно дамско облекло, обувки и аксесоари. Освен магазините във Великобритания и Ирландия, които са над 300, брандът присъства в още 19 страни в Азия,
Средния Изток и Русия. Oasis разполага с екип от дизайнери, които създават колекции единствено и само за бранда. Те се гордеят със своите женствени и очарователни дизайни. Eдна от запазените марки на бранда са принтовете. От сладките полка точки до луксозни леопардови шарки, тя винаги е крачка напред в търсене на следващия актуален принт.


Световни модни брандове с дебют в София


Световни модни брандове с дебют в София


LIST - италианска марка, която предлага луксозно дамско облекло и аксесоари. List е създадена през 1991 година от Рубен Дел`Аричиа и Джиуло Москати. Понастоящем магазини на LIST има в 27 страни, от Монреал до Дубай. Марката носи ясно послание - Висококачествена италианска мода на изненадващо приемливи цени. Концепцията на марката LIST е силна и отличима - тя е съпоставима с италианската чувственост, прекрасни дизайни и прецизна изработка с rталианско качество. LIST означава още свежест и динамика, по време на текущия сезон марката постоянно обновява своите предложения с мини колекции, които стимулират въображението на дамите и желанието им да са модерни.

Silvian Heach - италианска марка за дамско облекло, чанти, обувки, аксесоари. SILVIAN HEACH е създадена през 2002 година от двама съоснователи - Мена Марано и Джузепе Аматуро. Техният професионализъм и усет към модата веднага разкриват на света същността на бранда: постоянство, страст, внимание към нуждите на жените и неуморим интерес към модата. Това са основните ценности на SILVIAN HEACH. Днес магазини на марката има в повече от 30 страни.
Брандът е с изключителен усет към модните тенденции и предлага богато разнообразие от стилове - от неформално облекло до разкошни тоалети. Това е предпоставка за големия успех през годините, както и мотивацията, ентусиазма и постоянното усъвършенстване.

Zippy - португалската марка има изключително богата гама от продукти за деца от 0 до 14 години. Основната цел на компанията е да гарантира на потребителите си перфектно качество, уникален и забавен дизайн и достъпни цени. Zippy печели доверието на милиони родители по цял свят обличайки децата в модерни, удобни и качествени дрехи, аксесоари и обувки. Марката предлага дрехи с любимите на децата филмови и анимационни герои като Hello Kitty, Disney Princess, Мечо Пух и Мики Маус.