Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модна индустрия

Модна индустрия


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


БМА част от нов клъстерен алианс за насърчаване на зеления и дигитален преход на модната индустрия


БМА част от нов клъстерен алианс за насърчаване на зеления и дигитален преход на модната индустрияПроектът CLOTH „CLuster Alliance for the Transition to Green and Digital Fashion” има за цел да засили междурегионалното сътрудничество чрез създаване на клъстерен алианс в рамките на модния сектор. Този нов съюз ще подкрепи МСП в дигиталната и устойчива трансформация и ще засили сътрудничеството, партньорствата и работата в мрежа между клъстери и МСП от модния сектор.

подробно...


Европейската агенция за околна среда препоръчва финансови и данъчни облекчения за повторната употреба на текстил


Европейската агенция за околна среда препоръчва финансови и данъчни облекчения за повторната употреба на текстилЕвропейската агенция по околна среда (ЕАОС) публикува Доклад за въздействието на текстилното производство върху околната среда, с фокус върху новите бизнес модели, които да бъдат насърчавани и прилагани в контекста на кръговата икономика. Докладът обобщава, че потреблението на текстил в Европа е на 4-то място по големина на въздействие върху околната среда и климата след хранителната индустрия, недвижимите имоти и мобилността. По отношение на въздействие върху употреба на вода и земя текстилът е с 3-тото най-голямо въздействие, а в използването на суровини и емисии на парникови газове е на 5-то място.

подробно...


Онлайн плащане с ПОС - имате го


Онлайн плащане с ПОС - имате  гоТенденцията да се пазарува повече онлайн, отколкото с традиционно посещение на физически обекти, неминуемо доведе до ръст и в нивото на дигиталните разплащания. С 30% са се увеличили плащанията с банкови карти за първата половина на 2021 г. спрямо същия период на 2020 г., посочват от БНБ. Това е сигурен показател, че хората все по-често се доверяват на онлайн разплащанията, когато пазаруват в електронна среда.

подробно...


ТексТейлър Експо 2022


ТексТейлър Експо 2022В рамките на три дни, 20-22 oктомври 2022, български и чуждестранни фирми ще се представят със собствени щандове на изложението ТексТейлър Експо 2022 в следните направления:

подробно...


Втората покана за предложения на GALACTICA вече е отворена с 1,64 милиона евро за подкрепа на нови вериги за стойност на европейски иновативни МСП


Втората покана за предложения на GALACTICA вече е отворена с 1,64 милиона евро за подкрепа на нови вериги за стойност на европейски иновативни МСППроектът GALACTICA, който има за цел да демонстрира жизнеспособността на новите индустриални вериги за стойност по отношение на текстилния и аерокосмическия сектор, базирани на модерно производство в целия ЕС, стартира втората покана за предложения с общ бюджет от 1,64 милиона евро за подкрепа на европейските МСП.

подробно...


Sofia Wedding Expo 2022 ще отвори врати в най-скоро време


Sofia Wedding Expo 2022 ще отвори врати в най-скоро времеЗа четиринадесета година, най-голямото сватбено изложение SOFIA WEDDING EXPO, ще се проведе на 22-ри и 23-ти януари, като покаже стил, изящество и класа в залите на „София хотел Балкан“.

подробно...


Нови условия на Фонда за МСП на Службата на ЕС за интелектуална собственост 2022


Нови условия на Фонда за МСП на Службата на ЕС за интелектуална собственост 2022И през 2022 година Патентното ведомство на Република България ще продължи сътрудничеството си с Фонда за МСП на Службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (СЕСИС) в подкрепа на българските малки и средни предприятия (МСП).

подробно...


Безплатно участие в търговска мисия с посещение на Международно изложение за мода и текстил MilanoUnica и IdeaBiella


Безплатно участие в търговска мисия с посещение на Международно изложение за мода и текстил MilanoUnica и IdeaBiellaВ периода 01-04.02.2022 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) организира участието на български малки и средни предприятия (МСП) в Търговска мисия с посещение на Международно изложение за мода и текстил MilanoUnica&IdeaBiella.

подробно...


Британският посланик Роб Диксън и БББА се срещнаха с бизнес лидери в Русе


Британският посланик Роб Диксън и БББА се срещнаха с бизнес лидери в РусеБританско-българската бизнес асоциация (БББА) в партньорство с Британското посолство в България организираха среща с бизнеса в Русе, на която присъстваха Роб Диксън, посланик на Великобритания в България, Десислава Митева, изпълнителен директор на БББА, кметът на Русе Пенчо Милков и представителят на БББА в Русе Пламена Гагова.

подробно...


Poland Shoes Expo представя повече от 500 марки от обувната промишленост


Poland Shoes Expo представя повече от 500 марки от обувната промишленостPoland Shoes Expo ще се проведе в периода 14-16 октомври 2021 г. Изложбеният център Ptak Warsaw Expo Centre е домакин на най-специалното събитие в областта на обувната и кожената промишленост в страната.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Мартина Вачкова


Актриса и телевизионна водеща
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи