Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Модни списания и книги

Модни списания и книги


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Списание Сватба есен 2014


Списание Сватба есен 2014С нейната прелест и топло очарование е прекрасен сезон за организиране на тържества и събиране на приятели. А ако поводът е сватба, то тогава събитието носи вълшебството на най-красивия ден, заедно с красотата на есента, спомените от близкото лято и обещания за топла зима.

подробно...


Да дадем начало на есента с нова прическа, грим или маникюр


Да дадем начало на есента с нова прическа, грим или маникюрЕсента започна, а с нея заваляха и последните колекции с прически за сезона, нови продукти, апарати, изложения. В новия брой на Coiffure може да откриете оригинални предложения за есента, както и подробни репортажи от събитията на сезона – Intercoiffure Mondial и Haute Coiffure Francaise в Париж.

подробно...


Дизайнерът Карл Лагерфелд със собствено списание


Дизайнерът Карл Лагерфелд със собствено списание Модният дизайнер Карл Лагерфелд ще създаде собствено сатирично списание, което ще се казва Порошенко гарантира свободно използване на руския език (The Karl Daily).
В изданието дизайнерът ще демонстрира уменията си в рисуването, игрите на думи, фотографията и хумора. Естествено, ще съдържа и нормалните неща за едно списание: карикатури, новини и реклами, както и място, където Карл ще може да изразява мнението си свободно.

подробно...


Есенна сватба през очите на Сватбен Каталог


Есенна сватба през очите на Сватбен КаталогОригинална рокля на световната модна линия White One е на есенната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог. Тоалетът е част от новата колекция на испанската модна компания Pronovias Fashion Group и се предлага у нас от сватбен център Брилянтин в град Бургас.

подробно...


Отива си лятото, идва есента с новия двоен брой на Coiffure Beauty!


Отива си лятото, идва есента с новия двоен брой на Coiffure Beauty!Търсете съвети как да се грижите за кожата си след слънчевите лъчи и още много в новия брой на Coiffure Beauty.

подробно...


Vogue Италия навършва 50


Vogue Италия навършва 50Италианското издание на списание Vogue става на 50 години този месец. По този случай на корицата на септемврийския брой има 50 модела, красили списанието през годините.

подробно...


За булките на есента


За булките на есентаНовият брой на сп. Булка ще ви запознае с актуалните модни тенденции за есента, както и за следващия сватбен сезон 2015, с над 90 идеи за булчинската рокля. Във фокуса на предложенията са дантела & Boho Chic, нежност с щипка екстравагантност и експерименти с цветове. Лице на броя е Деси Банова, която дава и своята прогноза за любов.

подробно...


Булчински разкош в новия брой на Coiffure Beauty


Булчински разкош в новия брой на Coiffure BeautyСватбените емоции са неизменна част от цялостното приготовление на така мечтаната от всяка булка събитие в живота, а именно нейната сватба. За всяка блестяща и забележителна сватба се изисква време и добра организация, а в центъра на вниманието са младоженците, и по-конкретно булката. В този брой ви представяме няколко забележителни предложения за прическата и тоалета на сватбения ви ден, гарнирани с достатъчно количество тюл, перли и диаманти.

подробно...


Лято 2014 - идеалното време да кажете "Да"


Лято 2014 - идеалното време да кажете "Да"Настъпил ли е вашият момент да кажете "Да"? Чувствате ли се готови да обвържете живота си завинаги с друг човек, да му отдадете сърцето и любовта си, да се движите рамо до рамо в избраната посока, да се подкрепяте, уважавате и обичате цял живот?
Ако сте готови за това, значи сте точно там, където списание СВАТБА ви очаква.

подробно...


Списание Сватбен каталог Лято 2014


Списание Сватбен каталог Лято 2014Атрактивен официален тоалет на световната модна марка Mori Lee, хит от съвместната колекция VM 2014 на дизайнерите Veni Infantino и Madeline Gardner, е на лятната корица на най-голямото издание за булчинска мода и сватбени услуги в България – списание Сватбен каталог.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Милица Гладнишка


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи