Булчински разкош в новия брой на Coiffure Beauty

Сватбените емоции са неизменна част от цялостното приготовление на така мечтаната от всяка булка събитие в живота, а именно нейната сватба. За всяка блестяща и забележителна сватба се изисква време и добра организация, а в центъра на вниманието са младоженците, и по-конкретно булката. В този брой ви представяме няколко забележителни предложения за прическата и тоалета на сватбения ви ден, гарнирани с достатъчно количество тюл, перли и диаманти.

Булчински разкош в новия брой на Coiffure Beauty

В духа на темата за булките и създаването на собствен дом на гости ни е Ваня Щерева, която наскоро преиздаде книгата си „Образцов дом” и ни споделя дали нейният дом наистина е образцов. За работата й със Стефания Колева и Карла Рахал и за късометражния филм към книгата й може да научите повече на страниците на новия брой на Coiffure Beauty.

Българката Малина Димитрова спечели титлата Mrs. Millennium на международен конкурс в Доминикана. Повече за нейните преживявания и пътя до короната ще научите в любопитно интервю.

Булчински разкош в новия брой на Coiffure Beauty

В разгара на лятото отделяме специално внимание на сватбените прически за дамите, като показваме актуалните за сезона стилове, аксесоари за коса и цялостно настроение, което даден тип прическа внася в цялостната визия. За поддържане на косата здрава и бляскава ви представяме реструктуриращата терапия за коса с кератин от Inebrya.

Оставяме ви на богатия избор от сватбени прически на световни брандове, като Revlon Professional и колекцията Yes, I do, Джозеф Коняк за Diva Pro Styling и Йън Стюърт с великолепните предложения от колекцията Frill Me! Насладете се още на прекрасните творения на Anne Veck, G Michael Salon и др.

Булчински разкош в новия брой на Coiffure Beauty

Една булка не може без рокля. Специално за нас консултанти са Поля Кинова от Paloma Fashion и Стоян Радичев, които съветват как да подберем правилно роклята за сватбата и с нея да бъдем истински принцеси.

Кирил Чалъков ни съветва какъв летен грим да използваме, както и на какво да заложим за важните събития в живота, така че да бъдем сияйни и очарователни.

Булчински разкош в новия брой на Coiffure Beauty

Специално за Coiffure Beauty интервю даде известният в цял свят творчески директор на Cuccio Europe – Стивън Рис Уелс. Той ни разкрива новите техники в 3D дизайна и акцентира, че и този сезон на мода са блестящите холограмни нокти.

Специално за сватбения маникюр се допитахме до Светлана Атанасова, сертифициран CND преподавател към учебен център „Интеркозметика”, която ни разясни с какво трябва да се съобразим при избора си на маникюр и как да отреагираме в критична ситуация, ако счупим нокът на сватбения си ден.

Ще ви разкажем още за течното злато на България, маслодайната роза. От сайта beautyexpert. bg ни дават експресни стъпки за разкрасяване и разясняват как да се погрижим за лицето и тялото си преди сватбения ден.

Ако трябва да влезем бързо във форма, Ericson Laboratoire предлагат цялостна терапия Липодренаж 3D за истинско триизмерно ремоделиране на тялото.

Булчински разкош в новия брой на Coiffure Beauty

Ако все още се чудите къде да прекарате медения си месец, в рубриката „Глобус” класираме няколко интересни романтични дестинации за влюбени младоженци.