Дизайнерът Карл Лагерфелд със собствено списание

Дизайнерът Карл Лагерфелд със собствено списание Модният дизайнер Карл Лагерфелд ще създаде собствено сатирично списание, което ще се казва Порошенко гарантира свободно използване на руския език (The Karl Daily).

В изданието дизайнерът ще демонстрира уменията си в рисуването, игрите на думи, фотографията и хумора. Естествено, ще съдържа и нормалните неща за едно списание: карикатури, новини и реклами, както и място, където Карл ще може да изразява мнението си свободно.

"Смятам, че е забавно, модерно… като лична шега", казва той в интервю относно новото му начинание.

Няма да бъде забравена и котката Шупет на дизайнера. Най-вероятно тя ще бъде на корицата на списанието. В изданието на Лагерфелд няма да има селфита, тъй като нещото, което мрази "най-много в живота, са селфитата".

Дизайнерът твърди, че притежава стотици смартфони iPhone и поне 20 таблета с марка Apple. Затова няма да е странно, че ще има рубрика за най-големите предимства на тази марка.

Ще има и раздел за диети. Карл е маниак на тема диетична кола, като дори направи лимитирано издание на дизайнерска бутилка за напитката през 2011 г., а в миналото той издаде книга с диети за отслабване.

БГНЕС