Мода, модни тенденции, здраве, красота и лайфстайл списание и директория Fashion.bg
Дрехи пролет-лятоЗавивки с гъши пух

Fashion.bg » Новини » Конкурси и награди

Конкурси и награди


Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »


Мис България 2018


Мис България 2018Конкурсът за красота Мис България води своето начало в далечната 1929г. Тогава за най-красивата българка е обявена Люба Йоцова. След спечелването на титлата, Люба участва на конкурса Мис Европа и става подгласничка. През 1967 година титлата Мис България грабва известната актриса Бранимира Антонова.

подробно...


Андреа с награда от Холивуд - Най-добрата балканска звезда


Андреа с награда от Холивуд - Най-добрата балканска звездаВ Америка Андреа се нареди сред едни от най-големите имена в световния музикален шоубизнес. На тазгодишните музикални награди “Big Apple Music Awards 2018”, които се проведоха на 21 Ноември 2018 в Холивуд, Калифорния, Андреа получи приз за музикалните си проекти през годините. Най-големия приз в кариерата и до момента е именно „Най-добър изпълнител на Балканите”

подробно...


Вижте кой е новият Мистър Менхънт


Вижте кой е новият Мистър МенхънтЕдин от най-коментираните персонажи в риалити формата "Фермата" Асен Митев ще представи България на най-престижния мъжки конкурс за красота в световен мащаб - Manhunt International.

подробно...


Днес избират новият Manhunt Bulgaria 2018


Днес избират новият Manhunt Bulgaria 2018Конкурсът „Manhunt” стартира през 1987 година в Сингапур когато Алекс Лиу, директор на „Metromedia” Сингапур, решава да проведе първият мъжки конкурс. Като „Manhunt International” конкурса се организира за първи път през 1993 година в Австралия. Като първия световно популяризиран се смята този през ноември 1995 година в Сингапур, когато 35 мъже от цял свят се състезават за престижната титла и парична награда от $ 100,000. Този конкурс се излъчва в Сингапур и още 38 страни с около 420 милиона зрители по целия свят. Днес в „Manhunt International” взимат участие 80 страни. За България лиценза за международната проява е в ръцете на модния диктатор Ирина Папазова и Атанас Лазаров.

подробно...


Избират новата кралица на Ловеч с шоу спектакъл в Драматичния театър


Избират новата кралица на Ловеч с шоу спектакъл в Драматичния театърОсмото издание на конкурса за красота „Момиче Ловеч” ще се проведе на 7 ноември /сряда/ в големия салон на Драматичния театър. Началният час на спектакъла е 18.30. Събитието е с подкрепата на Община Ловеч и Драматичен театър – Ловеч, и е продуцирано от агенция „Глори” и A.G.A. Entertainment. В него участие ще вземат девойки с приятна външност на възраст от 14 до 26 години, които са преминали предварителен кастинг и под ръководството на известния хореограф Светомир Георгиев са се подготвели за тази проява. Водещи ще бъдат радиожурналистът Вальо Красимиров и актьорът от ловешкия театър Явор Костов.

подробно...


"БГ МОДНА ИКОНА 2018": номинации на Академията за Мода


"БГ МОДНА ИКОНА 2018": номинации на Академията за Мода Престижният конкурс „БГ модна икона” се организира за десета поредна година. По утвърдена традиция Експертен съвет на Академията за мода, включващ изявени лайфстайл, модни и светски журналисти, и редактори от водещите печатни и електронни медии, даде своите предложения за номинации на най-стилните и успели българи през 2018 година. Както досега, критериите известни български личности да получат статут на БГ модни икони, са качества и добродетели като изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация.

подробно...


MISS GAMING BEGE 2018: по следите на красотата вече седем години


MISS GAMING BEGE 2018: по следите на красотата вече седем годиниЗа седма поредна година, един от най-престижните конкурси за красота Miss Gaming BEGE 2018, ще короняса дамата, достойна да носи титлата „най-красивото лице на игралната индустрия“. Miss Gaming BEGE традиционно се провежда като акцент в програмата на Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия (BEGE) – водещото събитие за сферата в Централна и Източна Европа. Красавиците ще дефилират на 21 ноември, по време на първия ден от изложението в Интер Експо Център, София. Коронясването на новата Miss Gaming BEGE 2018 ще се състои на тържествена церемония, по-късно същия ден в зала 2.

подробно...


Мис и Мистър Топ Лица на Пловдив 2018


Мис и Мистър Топ Лица на Пловдив 2018 В сезона на градския листопад и всенародния гроздобер нощният живот в Пловдив, безспорно един от българските мегаполиси на развлеченията, ще бъде емоционално прекроен. Бар Eнканто и Национална модна агенция Идея Прима Ви канят на истинско пиршество за сетивата - конкурсът за красота и европейски зрелища - мис и мистър Топ лица на Пловдив 2018.

подробно...


Fashion.bg обявява конкурс "Нарисувай си рокля"


Fashion.bg обявява конкурс "Нарисувай си рокля"В наши дни, модата е придобила един по-друг оттенък - който носи нещо различно, уникално и оригинално е модерен. А какво по-уникално от рокля с твой дизайн?

подробно...


Михаела Йорданова бе избрана за Мис Варна 2018


Михаела Йорданова бе избрана за  Мис Варна 2018Михаела Йорданова бе избрана за Мис Варна 2018, сред двадесет и четири варненски красавици на стилен спектакъл, които събра повече от 800 гости от цяла България. Короната, инкрустирана със скъпоценни камъни от Altinbas и бе предадена от миналогодишната носителка на титлата Мис Варна 2017 – Моника Драгнева. Новата 20–годишна перла на красотата (ръст 180 см, мерки 85/64/90) впечатли жури и публика с изключителна женственост, завиден финес, елегантност, неповторимо излъчване и пленителна усмивка, които омагьосаха гостите и в трите тура на церемонията.

подробно...



Изберете страница:  «2 3 4 5 6 7 8 9 10 »




  • Акценти
  • Мода
  • Колекции
  • Личности
  • Модели

designer

Аня Пенчева


Актриса
и още...
Абонамент

Абонирай се за новото в сайта

абонирай се   отпиши се

За сайта ¦ Реклама ¦ Добави сайт ¦ Условия за ползване ¦ Партньори ¦ За контакти

Онлайн магазин ¦ Дамски дрехи ¦ Рокли ¦ Дамски блузи ¦ Поли ¦ Дамски манта ¦ Дамски костюми ¦ Дамски панталони ¦ Спортни екипи